![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Witam
Od Czwartku powinno już wszystko działać OK. czekamy na deklaracje i propozycje logo klubu. www.kcwwp.pl Wszystkich sympatyków zapraszam serdecznie, a właścicielom przypominam, że jest to obowiązek. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
A jaki jest gryplan dot, statutu, regulaminu itp itd?
Deklarację wypełniłam.. aczkolwiek na ogól wole najpierw poznać w co wchodzę zanim złożę swój podpis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Aguś poczekaj najpierw musimy wiedzieć czy wszyscy co przyśla takie informacje będą skłonni przyjechać naI zjazd gdzie klub zostanie powołany. Wszyscy też będą musieli wypełnic deklaracje na papierze i ja osobiscie podpisać. Teraz sprawdzamy ile osób naprawdę będzie chętnych, a musi ich być przynajmniej 100. Nic sie nie martw zanim klub powstanie na papierze to otrzymasz wszystkie informacje. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Czuję się uspokojona
![]() Jak będzie brakowało do setki to dopiszę kolegę małżonka.. znaczy się ..prezesa mojego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
Swietny pomysl z ta wstepna deklaracja, jak cos sluze pomoca!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Widzę, że Grzesiu się wkręcił
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
deklaracja wstępna poszła
![]() W razie czego, też namówię Przemka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Przypominam, że osoby jakie będą sie zapisywać w celu załozenia klubu muszą należeć do ZKWP i mieć opłacona składkę. Oczywiscie reszta jak najbardziej też jest tu mile widziana, Co można było nawet zaobserwować na spotkaniu w Późnej, gdzie byli właściciele z innymi psami ze względu tylko na atmosferę rodzinnosci jaką wprowadziła, Małgosia, Przemek i oczywiscie Pani Ula czyli nasza szefowa kuchni. Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.kcwwp.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|