|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilcza Saga
|
Haha, ja też już w domu
PS. piszę dopiero teraz, bo mi się wolfdog włączyć nie chciał |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Jeśli chodzi o zdjęcia, to spokojnie - szastin narobiła ich za wszystkich...
My także ogromnie dziękujemy za super atmosferę, jaką wszyscy stworzyliście na tym spotkaniu, a przede wszystkim za ogromny trud organizatorów i wszystkich pomocników ! Aż się chce ponownie jakiegoś spotkania, aby się z Wami spotkać |
|
|
|
|
|
#3 |
|
The Grim Reaper
|
Ja już też w domku, dziękuję wszystkim za spotkanie, przede wszystkim wieelkie podziękowania dla organizatorów! Do zobaczenia następnym razem.
|
|
|
#4 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Margo, Przemku - dzięki!
Tym wszystkim, którzy pomagali szykować jedzenie - dzięki. Dzięki za wsparcie przy przeglądzie
|
|
|
#5 |
|
Galicyjski Wilk
|
Spotkanie rewelacyjne, świetni ludzie, pyszne jedzonko (zdobyłam przepisy!! ) na kazdym kroku było widać ogrom pracy jaki Margo, Przemek i wszyscy pomagający włozyli w to spotkanie.Cieszę sie że mogłam tam być i spotkać się z Wami wszystkimi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
K-Lee Family
|
Dotarliśmy do domku o 1 w nocy, żal było wyjeżdżać...
K-lee była rano na spacerze z Czamborem i do teraz nieprzerwanie śpi Dodam też, że nie je, tylko wydala Bardzo dziękujemy wszystkim obecnym, w szczególności Mamie, Margo i Przemkowi. Poza tym wszystkim za specjały (sushi było cuuudne!!!!), za pomoc, wsparcie, dobre słowa i świetną zabawę Wreszcie kilka osób kojarzę z nickami Od teraz co roku, spotkanie w Późnej obowiązkowe!!! Choćby się waliło, paliło... ![]() Achhh... i namiotu następnym razem nie bierzemy, za to poprosimy dożywotnią rezerwację spania na sianie |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Fotki, fotki, fotki...
|
|