|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Distinguished Member
|
Uuuu.... lipa. Chcialam Wam pokazac zdjecia i nie moge, bo nie chca sie one pokazywac w mojej Galerii Varga- zamiast zdjec sa jakies niebieskie pliczki. Moze ktos wie o co chodzi i jak sie tego pozbyc?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Distinguished Member
|
Ok, Przemek już mi to naprawił (dziękuje raz jeszcze
A oto i zdjęcia ze spotkania! Varg Jabber goniący Varga, z tyłu Zmora bodajże Brykająca Garuda Śliczna mała wilczyca, Blitz Takie mieliśmy widoki Tuwa (dobrze mówię?) I trochę zdjęć z wystawy: |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Distinguished Member
|
Zapomniałabym- oto link do galerii ze Spotkania
http://www.varg.wolfdog.org/galeria/...ie/?g2_page=15 A czy zdjęcia na forum wyświetlają się? Wybaczcie brak opisów zdjęć- niektórych psów zupełnie nie rozróżniam z imienia. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Wyswietlaja sie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wiewiórka Wredna
|
Baaj.
|
|
|
#7 |
|
Distinguished Member
|
No widzisz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
No to cie zostawie przy zyciu... bo juz myslalam, ze to niedbalosc...
![]() A tak w ogole to przez tą nowoczesność i ilosc pstrykanych fotek coraz mniej znam psow. Czy ktos jeszcze wie, po co ja to tyle razy powtarzam? CHCIALABYM moc zobaczyc rozwoj pojedynczych psow, a moj twardy dysk w glowie dalby rade - moglby przechowywac dane i uaktualniac, gdyby nie to, ze nikt nie chce wsadzac podpisow pod fotkami... maria i wufi |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|