|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Head like a hole
|
A wiec dobrze.
Beda 2 czesci ( Stary i "Nowy" dom) Stare mieszkanie 1.Sofa Projekt - Olaf Petersen Poprawki Idun Imbus z Peronowki ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Head like a hole
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
a ja poprosze o sciane wieznia odliczajacego czas uwiezienia
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Head like a hole
|
"Nowe" mieszkanie
(generalnie bez komentarza poza tym, ze np wykladzina ma/miala jakies 4 dni) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byla jeszcze lodowka, sluchawki itp itd. Nie zawsze mielismy sile i checi, zeby dokumentowac zniszczenia...
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Hmm. Księciunio jest winny Imbusowi pokłon. Respect !
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
The Grim Reaper
|
o kurrrr.... cze. Rispekt dla pudzianka.
No nie, ja już po przeprowadzce więc wyliczę, co poszło w nowym domu: 1szt. zrysowanego parapetu (karton-gips) plus rama (velux) 1 szt. szyby na taras 1 szt. drzwi przebite pazurem: pufa, kanapa. Na szczęście nie widać No - to by było na tyle - ogólnie nauczyłem sukę zostawania w domu, więc raczej nic nie rozwala tak totalnie.
|
|
|
#7 |
|
Dziad Borowy
|
Nasze dwa skarby zawiązały ostatnio spółkę ogrodniczą. Jabb przygotował podłoże rozprowadzając ziemię równomiernie po całej kuchni, a Zmora dostarczyła nawóz
Niestety musieliśmy zlikwidować plantację aby odzyskać dostęp do lodówki i nie wiemy co miało na niej wyrosnąć.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
#9 |
|
Licho nie śpi...
|
Może troche podpowiem bo chyba wiem dla jakiej uprawy szykowali podłoże. Pierwszego dnia Ali zeżarł kwiatki i trochę rozsypał ziemię, drugiego dnia dostał wielką kość, więc znów pościągał doniczki z trupkami kwiatów, usypał górkę i w środku posadził swoja kostkę. Drzewo kostne niestety nie urosło mimo, że je dokładnie podlał
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
love and terror
|
a propo Margo, to mi przypomnialas, za co Ci dziekuje.
Mam interes |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Nowy wilczak nowe zniszczenia - po 4 dniach sam w domu (w godzinach naszej pracy)
1. Podarta poszewka od poduszki 2. Obgryziona z tynku framuga drzwi wejściowych 3. Nadjedzone własne posłanie 4. Zjedzone zaślepki od stołu (takie na śruby) 5. Odgryziona od ściany rura którą były poprowadzone kable pod sprzęt grający cdn.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tmave Zlo
|
Te zaślepki to jakaś zmora. Ja nie mogłam ich złapać paznokciami a Dewi bez problemów usunęła wszystkie z ławy!
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
Ostatnie dokonania lestata to wyjęta uszczelka z balkonu ,obgryziona ława,"zjedzona" lalka ,poza tym sam dozuje sobie jedzenie otwierając szafki.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
złośliwy krasnolud
|
Jakieś zabezpieczenia? Przymknięcie na czas nieobecności?
Co jak poczęstuje się chemią np tabletkami do zmywarki? Albo po rurce z kablami audio będzie kabel 220? Pochwalicie się tym też?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|