|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Gia - nie przyjechaliście to nic nie płacicie
|
|
|
#2 |
|
K-Lee Family
|
Ale rezerwację zrobiliśmy. Pewnie przygotowaliście dla nas miejsce, coś do zjedzenia itp. Ktoś za to chyba musi zapłacić
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
The Grim Reaper
|
A ja chciałem jeszcze raz gorąco podziękować gospodarzom za naprawdę udane spotkanie - a i uczestnikom za naprawdę mile spędzony czas
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Ja również dziękuję za udane spotkanie! Byłam tylko dwa dni (szkoda, że nie mogłam być dłużej
Wilczakowcy "na żywo" okazali się być jeszcze fajniejszymi ludźmi, rownież psy można było poznać lepiej, wraz z ich ogólną "specyfiką rasy", jak i poszczególnymi indywidualnymi charakterami. Organizacja spotkania także (wg mnie ![]() Mimo nieskomplikowanej trasy (co okazało się być jednak zbyt łatwe - w przyszłym roku chętnie zdecyduję się na "trudniejszy" wariant), "Pierwszy kaszubski Rajd Daogtrekkingowy z Wilczakiem i nie tylko" był suuuper! Jeszcze raz dziękuję i gospodarzom, i wszystkim, z którymi bardziej lub mniej się zapoznałam! No i podziękujcie ode mnie wszystkim psim uczestnikom spotkania, bo gdyby nie wilczaki... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Szybka edycja
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Bardzo dziękujemy za superowe spotkanie, jedzenie, cierpliwość, żarty, możliwość poznania nowych wilczakomiłośników i przyszłych forumowiczów. Nela pozdrawia Kielce
. Cieszymy się, że poznaliśmy mnóstwo nowych fajnych wilczaków. Mamy nadzieję, że byliśmy w miarę zrozumiali na namiastce zajęć z tropienia. Psy tropiły ujmująco. Największe brawa dla maluchów-talenty. Kasiu, dziękujemy ale nie ustrzegłem się wielu błędów.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
No i po moim pierwszym spotkaniu wilczakowym.
Co do wilczaków, to dalej intensywnie myślę... Co do właścicieli wilczaków, to już jestem pewna, że to ludzie selekcjonowani na wyjątkowo przyjazny charakter Dziękuję serdecznie wszystkim, szczególnie organizatorom, za bardzo miłe przyjęcie, przekazane informacje i wspólnie spędzony czas. Już czekam na kolejne spotkanie Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|