![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
@ Nemi
" Przyjaciel, nie jest automatem do chodzenia przy nodze - jest żywym stworzeniem, które może mieć gorszy dzień, chandrę .... " Sorry ale jak miałem to zrozumieć ![]() Dla mnie oczywistą rzeczą jest że pies to nie automat do wykonywania poleceń a to że chciałbym mieć psa ułożonego, wytrenowanego, wytresowanego ( niepotrzebne skreślić ) to chyba dobrze nie? ![]() Nadal uważam że co pies to charakter. W końcu kupując psa u hodowcy mamy możliwość wybrania spokojnieszego lub bardziej enegrgicznego psa. Wiadomo że rasa jest rasą. @ Wolfin "..on ma swoja glowe i umie ja myslec- choc i komanda do mnie ON'ek - leczy az przewroczi sie a wilczak ... przed tym jak przyjdzie jescze obsika kilka drzew, obwacha cos tam o potem juz idzie z takim wyrazem w pysku ze "ok, ok juz ide, ide, po co tu leciec". No i o to właśnie mi chodziło. ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|