Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2004, 13:48   #1
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Milý Dane,
jsem skutečně jedním ze správců tohoto serveru ale s tím, kdo tady může nebo nemůže prosazovat své názory to nemá nic společného.
Tady totiž může napsat a prosazovat svůj názor každý z Vás. Kromě jednoho nebo dvou případů, kdy se na serveru objevily osobní útoky plné vulgárních výrazů, jsme nikdy žádný příspěvek neodstranili nebo neodmítli. Pokud přišel příspěvek, který je v rozporu s většinovým popř. našim názorem, jen jsme na to autora upozornili (např. článek o bonitaci v Jevišovicích) ale článek jsme bez dalšího zveřejnili. Jsme pro otevřenou informovanost a nikoliv pro cenzuru a zveřejňování jen některých názorů a informací. Osobně jsem i nabízel některým lidem, kteř proti mně a našemu serveru brojí, ať své názory zformulují do článku, který my bez problému zveřejníme.
To, že píši na server své příspěvky a názory tedy nemá nic společného s mou prací na tomto serveru. Svůj názor zde může zveřejnit každý (a jistě v příspěvcích můžeš vidět, že to tak i funguje). Potom si ale své názory autor musí proti eventuální kritice i obhájit. Tak přece má fungovat otevřená a demokratická diskuze.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules