|
|
|
|||||||
| CSV klubai ir teisė CSV klubai Lietuvoje, užsienyje, informacija apie iniciatyvinę grupę CSV klubuose, nuostatai, liečiantys klubinę veiklą... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Na, jei jau reikalaujat atsiliepti, tai
Aš - ne. Priežastis - jei man nebus nusiteikimo tam, tai imsiu ir lenksiu ant visko. Dėl kažkokios tai pagalbos, sunkiai įsivaizduoju kuom galiu padėt, tačiau jei jum atrodo, kad galiu - prašom kreiptis |
|
|
|
|
#2 |
|
ir Brukne
|
Na šiandien jau 13 diena...
Last edited by wolfin; 13-03-2008 at 21:26. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
del balsavimo- savo kandidatura pasiule dar Asta. kazkodel is 2 balsu ir ne vieno kandidato rinkti neina- pratesiam iki parodos. jei nejudes reikalai, po jos kai susirinks dalis tarybos teks skambint ir kiekvieno klaust. ar Vaiva jau priisima pareigas ir daugiau balsuot nereikia? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
Vaiva bet kuriuo atveju bet kokias pareigas prisiima, sakiau gi. Ar oficialios tos pareigos, ar ne - didelio skirtumo nėra
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
ok esi kandidate, taciau....mazokai balsu atsiliepe, jauciu vis tiek perskambint visus reikia.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Į tarybos narius dar galima būtų Auuu pasiūlyti: ji veikli, nors dar neturi Csv (Auu, kada padėtį taisysi
![]()
|
|
#7 |
|
Member
|
Taryboje jau yra vienas narys neturintis csv, tai gal ir užteks Deimos?
Kaip suprantu pasirinkimas iš dviejų, taip? Kadangi Astos aš visiškai nepažįstu, nežinau jos požiūrio, tai norėčiau, kad taryboje būtų Vaiva, kuria visiškai pasitikiu |
|
|
|
|
#8 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
|
|
|