Ga terug   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Reageren

Discussietools Weergave
Oud 4 March 2008, 14:09   #1
Lauryte
Junior Member

Lauryte's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar Lauryte
Standaard

idomu man kuris si savaitgali prie jusu vieta iskovosar Hako salia miegos ar Ivju
Lauryte jest offline   Met citaat reageren
Oud 4 March 2008, 14:24   #2
natali
Junior Member

natali's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar natali
Standaard

jauciu vaizdelis bus toks - is mano puses Hako, o is Kesto Ivju na ir kashara po lova)) ji aisku bus maziausiai laiminga padvigubejusiom vilku pajegom)) o razbainikams tai seiles varves ))
natali jest offline   Met citaat reageren
Oud 4 March 2008, 17:02   #3
Saulius
Junior Member

Saulius's schermafbeelding

Standaard

Majukas musu tai "polovinis". Nuo mazumes miegodavo po lova musu.Dabar isaugo, tai nepalenda.Buna kad i lova isiropscia, bet dazniausiai po 10 min. eina ant savo senos sofos arba palenda po ja.
Saulius jest offline   Met citaat reageren
Oud 4 March 2008, 20:28   #4
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar Vaiva
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saulius Bekijk bericht
Majukas musu tai "polovinis". Nuo mazumes miegodavo po lova musu.Dabar isaugo, tai nepalenda.Buna kad i lova isiropscia, bet dazniausiai po 10 min. eina ant savo senos sofos arba palenda po ja.
Nu matysim kaip merginos tą savaitę pas mus miegos. Kai teko man vienoj lovoj su Brukne ir Vaidžiu miegot, tai šeimininkė kažkodėl prie kojų susivyniojo, o kavalierius ant Vykio pagalvės šalia manęs prisiglaudęs buvo

Vaiva jest offline   Met citaat reageren
Oud 5 March 2008, 14:14   #5
natali
Junior Member

Standaard

Miegojimo iprociai daug maz panasus ziuriu - kas po lova, kas prie lovos o kas ir joje)) zodziu kaip magnetu prie jos traukia. Kaip idomu ismokyti 100-procentiskai komandos "pas mane" - jau buvome lyg ir aprime del jos, veike keli budai "pas mane" komandos nevykdymo atveju - skanestas, staigus begimas nuo ivju ( tada bega is paskos) arba kitas suo kuris pribega. Liko dar vienas neisbandytas variantas - su grandine ( pameciau ta linka Vaiva, tikrai geras straipsnis) - jauciu teks naudoti - nes po sios dienos 3 valandu viliojimo Ivju i namus su isipjovusia koja, bastymusi per kaimynu kiemus ir maudyniu lediniame vandenyje tvenkinuke salia ir pagaliau pagavimo - aciu statybininkams kurie pagriebe ji)) - Kestas rimtai buvo issigandes, Ivjusha megsta "kalbinti" vaikus - nervu buvo juodai. Negavo i kaili parazitas - parvede namo, o atsidure lauke per apsizioplinima, pamirso uzrakinti namo duris - Ivjusha taip sakant patikrino... Ka darote kai jums panasiai buna?
Oud 5 March 2008, 14:53   #6
Lauryte
Junior Member

Lauryte's schermafbeelding

Stuur een bericht via Skype™ naar Lauryte
Standaard

Nium Natalija sekat musu pedomHako pagaliau ismoko pas mane!!!!Bet ziuresim ar ilgam...jau visa sav jis ateina kai ji pakvieciu.Bet pas mus kaip sakant zoski mokymai vyksta...Nes jai jis nenori geruoju jamu ji bluogojuSen va 2 val ji kankinau aikstei su grieztu antkakliu tai db kaip silkinis pati net stebiuosi
Pas Hako jau pasireiskia agresivumas link patinu...Sen plisho musu grieztas antkaklis i dvi pusesBet kai uzkaukiau ant visos aikstes pas mane tai skrido pats prie kojos
Lauryte jest offline   Met citaat reageren
Oud 5 March 2008, 15:06   #7
natali
Junior Member

Standaard

Dziugi zinia mum savaitgaliui)) zinoma ne ilgam tas malonumas pas mane... nete dabar daug paskaiciau... kiek pamenu ir Grafukas straipsnyje minejo kad del viso pykto kas du menesius uztvirtina komanda...bei kiti ta pati sako...man tai taip neiprasta po Bonces... Teks priprasti Kaip jus dabar be antkaklio???
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten