|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Mam nadzieję, że Ania umieści jakąś fotkę z wystawy z Rzeszowa, gdzie startował w klasie szczenią Mentall
![]()
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Wow ale Mentallek jest duży. Myślę, że są z Barusiem podobnych rozmiarów. Ciekawe jak tam Minor rośnie. Jako szczeniak był największy. Nie zdziwię się jak dobija do 50-tki hahah.
Ciekawy także jestem jak tam charakterki naszych pociech? Muszę się przyznać, że Baruś podoba mi się bardziej wizualnie niż charakterologicznie. ![]() Łobuz z niego nie z tej ziemi. Ma zawsze swoje zdanie - jak najbardziej zatwardziały teksańczyk, natomiast jak coś chce to wykonuje wszystkie komendy momentalnie. : A czego chce zawsze najwięcej.....? Jedzenia, jedzenia, jedzenia. Mój szary kawaler jednak podniebienie ma arystokratyczne.- karma musi być zmielona, całej nie tknie ![]() - karma musi być z czymś, najlepiej z mięsem i ryżem :chciałem mam i najśmieszniejsze jest to, że sprawia mi to wiele radości.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilcza Saga
|
A co do odkurzacza:
Cora wręcz przeciwnie. Uwielbia być odkurzana |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilcza Saga
|
A co do Barusia: duuuuuuuży chłopak, a dopiero 8 miesięcy...on chyba jeszcze urośnie chyba?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Specjalistą w tej dziedzinie nie jestem, ale intuicja i moje obserwacje mówią mi, że jeszcze urośnie i to sporo.
Pytanie do znawców tematu - do którego miesiąca rosną wilczaki i przybierają na wadze? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Pytanie do Margo i Przemka albo też innych szperaczy w bazie. Jaki wilczak w bazie jest największy i ile mierzy. Mnie się wydaje , że nie było większych jak 73 cm
|
|
|
#7 |
|
Wilcza Saga
|
A ja wiem który pies będzie największy. Odpowiedż prosta : Baruś
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Minor ?? hehe rośnie
. A to najświeższa fotka. Charakter – no jest własny i niepowtarzalny. Coś z pomiędzy ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Super zdjęcie. Minor jest taki podobny do Barusia
Co do pomiarów to jest tak jak wcześniej pisałem - ciężka sprawa. Jak każe Bariemu stać to stoi, ale jak się tylko zorientuje że coś kombinuje z jakimiś pomiarami, centymetrem itp...to od razu się wierci. Zrobię dzisiaj fotkę Barusiowi i wkleję - sama zobaczysz jacy są podobni. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Pytanie do Margo i Przemka oraz innych ekspertów od wilczaków:
do którego miesiąca one rosną w górę oraz przybierają na wadze? |
|