Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2008, 18:44   #1
Bohemia Luaro
Junior Member

Send a message via ICQ to Bohemia Luaro Send a message via Skype™ to Bohemia Luaro

Quote:
Originally Posted by Heňa View Post
P.S....nedávno jste přemýšlela,že si vezmete fenku odrostlou...Briu.Snad jsem si Vás nespletla.
ano jsem to já, co si měla vzít Briu, nakonec jsme se ale rozhodli pro štěně, že to bude nejlepší. Člověk si užije štěněcí darabáctví, skotačení apod, a nakonec sme takhle dopadli.
Jinak moc děkuji za Vámi zaslanou částku

Lu
Bohemia Luaro jest offline   Reply With Quote
Old 12-02-2008, 21:19   #2
Bohemia Luaro
Junior Member

Send a message via ICQ to Bohemia Luaro Send a message via Skype™ to Bohemia Luaro

zdravím vás všechny,
chtěla bych všem co nějaké peníze poslali mockrát poděkovat, ale finanční pomoc už nebudeme potřebovat.
doktor došel k závěru, že to bude nádor nebo poškození malého mozečku - toto je podle něj nejpravděpodobnější. Což znamená, že léčba nemá cenu, zbytečně vyhodíme spoustu peněz za operace, které nám stejně nezaručí že pes bude v pohodě. Nejlepší pro nás a pro ni bude nechat ji bohužel uspat.
Já už stejně nemám ani sílu dívat se na ni jak se trápí, neustálé návštěvy veterináře, injekce, toto ji akorát pomohlo k tomu, že je ze všecho vystrašená. Člověk to odstupem času začíná vidět jinýma očima.
Uspat ji ale nenechám, rozhodla jsem se, že to nechám tak jak je, dokud chodí a nekňučí bolestí necháme ji být.
II.možnost
Dnes mi navrhl chovatel, že si štěně veme zpět. Zkusí pro ni udělat vše co bude v jeho silách. má taky nějaké známé mezi doktory a třeba se najde jiné - lepší řešení, třeba se nejedná ani o nádor ani o žádné nervové poškození. třeba třeba třeba.....
nevím, je to těžké rozhodování, nechci aby Carin prožívala zbytečně znovu stres, zase jiní lidé, jiné prostředí... i když, není to ještě tak dlouho co jí máme, tak by si na ně možná mohla vzpomenout? máme ji necelý měsíc...
Lucie
Bohemia Luaro jest offline   Reply With Quote
Old 12-02-2008, 21:40   #3
Natas
Junior Member

Natas's Avatar

Send a message via ICQ to Natas
Default Dobrá volba od vás paní chovatelko.

Jediné ligické řešení. Těžké ale zprávné. Zbytečně by pes trpěl a vy s ním. Mam velmi nemocného psa a další poobnou léčbu bych na žídným psovi neprováděl. Ale člověk se musí učit.
Natas jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules