![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Jinak moc děkuji za Vámi zaslanou částku Lu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() zdravím vás všechny, chtěla bych všem co nějaké peníze poslali mockrát poděkovat, ale finanční pomoc už nebudeme potřebovat. doktor došel k závěru, že to bude nádor nebo poškození malého mozečku - toto je podle něj nejpravděpodobnější. Což znamená, že léčba nemá cenu, zbytečně vyhodíme spoustu peněz za operace, které nám stejně nezaručí že pes bude v pohodě. Nejlepší pro nás a pro ni bude nechat ji bohužel uspat. Já už stejně nemám ani sílu dívat se na ni jak se trápí, neustálé návštěvy veterináře, injekce, toto ji akorát pomohlo k tomu, že je ze všecho vystrašená. Člověk to odstupem času začíná vidět jinýma očima. Uspat ji ale nenechám, rozhodla jsem se, že to nechám tak jak je, dokud chodí a nekňučí bolestí necháme ji být. II.možnost Dnes mi navrhl chovatel, že si štěně veme zpět. Zkusí pro ni udělat vše co bude v jeho silách. má taky nějaké známé mezi doktory a třeba se najde jiné - lepší řešení, třeba se nejedná ani o nádor ani o žádné nervové poškození. třeba třeba třeba..... nevím, je to těžké rozhodování, nechci aby Carin prožívala zbytečně znovu stres, zase jiní lidé, jiné prostředí... i když, není to ještě tak dlouho co jí máme, tak by si na ně možná mohla vzpomenout? máme ji necelý měsíc... Lucie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Jediné ligické řešení. Těžké ale zprávné. Zbytečně by pes trpěl a vy s ním. Mam velmi nemocného psa a další poobnou léčbu bych na žídným psovi neprováděl. Ale člověk se musí učit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|