Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Iš gyvenimo....

Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2008, 09:19   #1
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Quote:
Originally Posted by vike View Post
Bet tai kaukia, lipa visur tai tik porą savaičių, a vot kai pradės pjautis vienos lyties atstovai, tai.. Va, mano kvailelis, gi pjauna visus patinus, kai jaučia, kad gali laimėt. paėmė, ir neįsileido Vaidis vieną dieną Giriaus į namus, kitą kartą grįžau, uosto mane ir urzgia, tipo smirda Girium.. poto nebuvom dar susitikę su broliuku, bet tikiuosi, kad paleidus laukuose bus viskas gerai, kaip ir anksčiau šunų susitikimuose jau irgi problema, su bet kuriuo patinu labai didelė tikimybė, jog susipjaus maniškis.. kad ir su savo nuostabiausiu vaikystės draugu, bokseriuku, jau net vienam kambaryje nebegali būti, iškart eina muštis Vaidis. taigi dabar išskirtinai ieško Vaidylka draugių, ne draugų na namie nėra blogai, ale visgi, kartas nuo karto, susipjauna šunėkai abu
Nieko, Bruknė irgi konfliktuoja su odaugeliu patinų ir kalių. Bet tam yra piktieji šeimininkai, kurie duoda į kailį už bardakus. Tikiu, kad greitai baigsis

Vaiva jest offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 15:17   #2
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Tiki, kad pradės sutarti duodant į kailį? aš tuom netikiu, tik manau, kad gal bus lengviau valdyt būtent Vaidį šiuo atžvilgiu, bet, kad ims ir noriai bendraus su kitais patinais, tai jau abejoju.. jei jam nepatinka, tai ir viskas, iškart puolimas.
vike jest offline   Reply With Quote
Old 12-02-2008, 11:43   #3
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Na va uzvakar buvom aikstutei ir Hako lb jau keistai elgesi bent jau man.Anksciau jis pribegdavo prie sunu ir dziaugdavosi ir juos laizydavo o si 7dieni grazuolis mano pradejo aikstutei kazkokias vaikiskas riauses.Pradejo haskiuka uz siknos tampyt ir kazkaip nebedraugyskai,nors haskis buvo uz hako pakankamai vyresnis ir pagal ankstini elgesi Hako garbyndavo visus o cia jau kazkokie pykciai.
Tai mazdaug paaiskinau kokia situacija nors sunku zodzius sudeliot tai va ar tai gali reikst kad jis db man su patinais taip elgsis kol vienas koks dydzkis jam i kaili neduos?Nes aikstutei kai pakramte subiniuka haskiuko, Hako lakste visas pasisiauses ir kazkaip man pasirode ar kas ten buvo nzn atrode kad pasistebes laksto su aukstai uzkelta uodega...
Cia jis parode kad duominuoja ar kas cia pas ji per elgesys?
Lauryte jest offline   Reply With Quote
Old 12-02-2008, 12:24   #4
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Quote:
Originally Posted by Lauryte View Post
Na va uzvakar buvom aikstutei ir Hako lb jau keistai elgesi bent jau man.Anksciau jis pribegdavo prie sunu ir dziaugdavosi ir juos laizydavo o si 7dieni grazuolis mano pradejo aikstutei kazkokias vaikiskas riauses.Pradejo haskiuka uz siknos tampyt ir kazkaip nebedraugyskai,nors haskis buvo uz hako pakankamai vyresnis ir pagal ankstini elgesi Hako garbyndavo visus o cia jau kazkokie pykciai.
Tai mazdaug paaiskinau kokia situacija nors sunku zodzius sudeliot tai va ar tai gali reikst kad jis db man su patinais taip elgsis kol vienas koks dydzkis jam i kaili neduos?Nes aikstutei kai pakramte subiniuka haskiuko, Hako lakste visas pasisiauses ir kazkaip man pasirode ar kas ten buvo nzn atrode kad pasistebes laksto su aukstai uzkelta uodega...
Klausyk, tu brūkštelk man sms kai Vingio aikštutėj būnat. Ok?

Vaiva jest offline   Reply With Quote
Old 12-02-2008, 13:27   #5
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

OK butinai db rasysiu nes buna kad draugas atvaro ir mzd varom kur nors ant smugio
Old 13-02-2008, 13:17   #6
vike
Member

Quote:
Originally Posted by Lauryte View Post
Pas mus nepamenu kada tai prasidėjo, bet dabar yra labai mažai patinų, su kuriais Vaidis gali būt kartu. Ir tai, kad vienas kažkas jam duos galvon, tai nepadės, maniškis, bijo Harkos, o tuo pačiu ir Gierkos paniškai, gauna galvon, bet kas iš to? Jų nėra ir jis toliau eina dūhint kitų šunų, muštis. Paskutiniu metu tai išvis iš labai toli pamato šunį, net nepažįstamą, o jau visas iškart pasišiaušia, niurzga sau panosėj
Old 14-02-2008, 11:33   #7
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Kovinis vyras pas tau augaAs tai vat bandau parazitui savo isaiskint kad mzd mazo suns liest negalima o dydeliu dar labiau kad suprastu kad visi sunys geri ir ner ko cia rautis bet jam dzin ziuriu ipac kai su merga savo eina tai dar labiau raunasi
Old 14-02-2008, 14:29   #8
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

auga vaikai, auga

sveiki atvyke i paauglsytes, dabar prasides pats kvailiausias amzius-brendimas, kai proto ne marios o labai erelius vaidint norisi.

sako...kai kurie is to isauga
Old 15-02-2008, 03:20   #9
vike
Member

Aha, kovinis - lovinis pas mane
Vat vis galvoju.. ką kaži geriau daryt tokiu atveju, kai ištolo pamatęs šunį urzgia - eit toliau sava kryptim, ir jį nusitempti nieko nesakant, ar pasodint ir laukti, kol nusiramins, ar gal imti ir žaist pradėt, tipo nukreipti dėmesį nuo pyktį sukėlusio objekto?
wolfin gal ir išauga, gi kvailelis išaugo iš maisto vagysčių, ir šunybių krėtimo, nors maniau, kad niekada nebeišaugs dabar jau rimtai vogt eina, nebent kelias dienas pamiršti pašert o graužia ką nors, tai.. kai aš va, kaip dabar, sėdžiu darbe, tai jis, jei pavyksta, nusigvelbia kokį mano daiktą, kažkodėl dažniausiai tai būna piniginė ar kas panašaus, ir seilioja, čiaumoja lovoj ją pasidėjęs.. nu arba svečių kupriakus, tašes vaikis tiesiog jaučia pareigą apvalgyti (iškart perspėju, jei kas užsuksit į svečius)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules