|
|
|
|||||||
| Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Sveiki,Aciu visiems uz patarimus. Jei nieks nepades,tai reikes visus is eiles isbandyti. Kazkaip pradejom igyvendinti Astos patarima : "palikineti suni neilgam laikotarpiui, plius dziaugsmingi gryzimai ir t.t." Kolkas sis metodas veikia. Nuo ketvirtadienio nieko neprisidarem, viska atlikom lauke.Seniau budavo ir tokiu atveju, kad pridarydavo ir mums esant namuose, bet dabar kai esam namuose, tai nieko nepridaro nes buna su mumis kartu, o ne narve.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ir Brukne
|
Na, kaip sesutei sekasi? Sauliau, pas mane tavo padėka, reikia susitikt kažkada, atsidalinti.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Sesutei sekasi labai gerai.Jau pora savaiciu nedarom i narva.Tik blogai kad namuose ilgai uzsibunam ir pabegioti neisbegam su dviraciu, nes dviratis isveztas trumpam.Siaip pagaliau baigeme sertis ir auginames dideli svelnu kaili is naujo.o del susitikimo tai reik paderinti, nes darbais uzsivertes ir as ir Jurga.nebent kitais metais susitikti iseitu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ir Brukne
|
Ahoi. Natalija neranda slaptažodžio prisijungimui tai esu įpareigota paviešinti kvietimą. Aš UŽ! Cituoju:
" Sveiki visiems J puoseliajant grazia Vingio parke susitikimu tradicija ir patobulinant ja del salto oro kvieciam pas save i Dusinenu 17 Vilniuje sesutes ir broliukus – laukai ir miskai salia – zverys issiduks, seimininkai pasals, o susilsim pas mus name J))) Jei tingetumete ar problematiska butu atvaziuoti – galime ir I Vingio parka su termosais kaip Vaiva pasiule J Bet kvieciam ir I musu valdas J Giedre, Laura jau galima sakyti senbuviai J Na, o naujokai tikimes atras kelia J Labai noretusi pradeti Naujus metus visiems drauge J))) Natalija & seima" Tiesa, planuojamas susitikimo laikas - apie 14 val. Kad nereikėtų šunų patamsiais bandyt įžiūrėti Last edited by Vaiva; 28-12-2007 at 15:23. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ir Brukne
|
Tai va: susitikt pas Ivju atvažiuos Hako, Maja ir Bruknė. Kaip kiti?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
o data? nes kol kas tik valanda iziuriu
|