![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravim,
Drzim moc palce a verim, ze co nejdrive najdou. Kdyz se zabehli mi pesani, tak jsem udelal takovy plakat s jejich spolecnou fotografii, dal tam telefonni kontakt a vyvesil to v kazde vesnici v okrese. Hned na druhy den mi volal nejaky chlap, ze obsadili jeho kralikarnu... Jenom dva usaci to zaplatili zivotem. Vim presne jake to je, ten pocit cekani a proto jeste jednou drzim palce!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
ubicazione: Liberec
|
![]()
Lidičky nesmíme polevit !
Prosím obvolejte znovu ty útulky !! Je to už šíleně dlouho - oni musí být někde zavřený - jinak to není možný! ![]() Kéž by se dali informovat útulky nějak centrálně... Už mě napadá snad jenom televize , ale tam se asi nějaký čsv do zpráv nedostanou ![]() Moc děkuji!! Lucie a spol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
|
![]()
dopiero teraz zobaczylam temat...
czekam na dobre wiadomosci i trzymam kciuki! Veroniko, trzymaj sie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Určitě je někdo má u sebe a třeba ani neví komu patří? Nebo je má nějaký ten útulek ,ale podle čipu by to měli poznat,i když ne všechny útulky mají čtečky.Když se nám ztratil Usan tak neměli v útulku ani přístup k národnímu registru ,kdybychom tam nezavolali tak neví čí je .Taky můžou běhat někde ve slavkovskym lese či doupovských horách ? Je to divné...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Čsv by se do televize mohli dostat přes Chcete mě .Ale lepší by byli zprávy ,tam nevym zda by to šlo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Lucko-ještě rádio Plzeň. To je slyšet až do Chomutova a dolů nevím kam až za Plzeň. A zkoušeli jste ta místní rádia? Dragon je ve Varech a dál nevím...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Rádio není špatný nápad. FM Plus, KISS nebo Rádio Impuls, případně Rádio Šumava. Obvolat je všechny a zeptat se. FM Plus mělo svého času něco jako krátkou relaci ztráty a nálezy, kde zrovna takovéhle případy hlásili...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Strumenti della discussione | |
Modalità di visualizzazione | |
|
|