![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Wełna nijak nie pasuje na prezent rocznicowy, bo 15-ta - to rocznica kryształowa
![]() ![]() Przy okazji przypominam uprzejmie, że pomysł na cieplutkie kołdry z gremplowanej wilczakowej sierści, to patent Margo i mój! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Shaluka- teraz to 10 sie zbliza.. ale zanim ja zbiore odpowiednia ilosc welny na sweterek to tak z 5 lat trzeba liczyc
![]() Wszem autorom pomyslow obiecuje, ze sweterek zaopatrzony bedzie w metke z nickami autorow pomyslu robienia roznorakich utensyliow z wilczakowej welny :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Joanna, kolderki i moze wasze ,ale sweterki,szaliczki,hapeczki (czapeczki) - moj
![]() Gaga jak siersci brak to daj znac,wystarczy ze Balusia "malutkiego" Przeczesze raz na wiosne( nie mowie o calej wylince) i juz bedzie az nad to ![]() A co do krysztalkow,to przeciez mozna zawsze odpowiednio taka sierstke uformowac ,zabezpieczyc,stopic i zrobic piekna figurke - ach siedzialo sie w tych pracowaniach i robilo rozne posmylowe rzeczy ![]() ![]() P.S. Dziesięc to tez nie malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Moja babcia robiła keidyś skarpety z psiej sierści
![]() Gdzieś takie skarpetki chyba jeszcze nawet mam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
W Bielsku, może nie całym ale u nas tak jest już ponad 50cm śniegu, zapanowało tzw psie białe szaleństwo.
Myślę, że to dobre warunki do ćwiczenia długiego kroku, coś jak biegi w wysokiej trawie ![]() a i tropy wszelkiej zwierzyny są widoczne!!!
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Alez Wam dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ale za to dzisiaj - brodząc w śniegu po kolana zrobiliśmy długi, powolny spacerek do pracy. Forasek postanowił zakopywać się w zaspach, ryć tunele w śniegu spod którego wystawał tylko jego zadarty ogon, wchodzić pod ośnieżone krzaki żeby te białe czapy spadały na niego. Bawił się przednio i teraz odpoczywa zmęczony szaleństwem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|