|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
Napewno dam,a na fotki mozecie liczyc juz jutro
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Wilk ma okolo pol roku. On jako jedyny przezyl z miotu dlatego tym bardziej mi imponuje,bo przetrwal mimo wszytko,mimo calkowicie niesprzyjajacych warunkow,wytrwal i doczekal sie mnie
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 06-11-2007 at 00:19. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
dzielna dziewczyna tak i trzymac
a ja tez pytam jak Konrad? a jak reszta miotu? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilczy Duch
|
Daiva popatrz wyzej
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
dzieki.
he he kiedy pisalam tego jiescze nie bylo |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Gratuluje decyzji!
toz to musialy byc tam straszne warunki i jakiez to zaniedbanie ze strony hodowcy, ze czekal az wszystkie umra. Sie Wilk nie dal i pokazal ze wytrwa! a napisz, jak przetrasportowalas go przez granice? nie bylo problemow? oj, widze ze sie przejelas, bo do czytania twych wiadomosci, trzeba bedzie za chwile enigmy uzywac ale spokojnie, bedzie dobrze i wszytsko sie ulozy. chociaz ja i tak poelcalabym ci sterylizajce, ale widze ze nie jestes sklonna ku temu ale psinka mloda, szybko bedzie uczyc sie nowego swiata i zapomni o tym, co zle, a ty mu wtym rewelacyjnie pomozesz czekamy na zdjecia w swietle dnia! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Beda,zdjecia,beda. Tam poprostu uznal ze po co ma wkladac pieniadze w psiaka z ktorego nie bedzie mial zyskow i wogole..
Przepraszam za bledy,ale staram sie odpisywac na bierzaco i troszke nie nadążam.. Ja wierze w to ze sie ulozy w 100% nie trzeba mi tego powtarzac Mial ksiazeczke i reszte wiec probolemow nie bylo,zreszta jak podjechalismy z taka chmara psiakow to nawet nie sprawdzali tylko zapytali " Z Nitry?" i sie znaczaco usmiechneli,po czym nas przepuscili |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Ja wierze w to ze sie ulozy w 100% nie trzeba mi tego powtarzac
jakby sie mialo nie ulozyc, skoro masz tylu chetnych do pomocy i dopingujacych cie ![]() Mial ksiazeczke i reszte wiec probolemow nie bylo,zreszta jak podjechalismy z taka chmara psiakow to nawet nie sprawdzali tylko zapytali " Z Nitry?" i sie znaczaco usmiechneli,po czym nas przepuscili
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|