|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilczy Duch
|
Ja juz zgłosiłam oba moje świry,mam nadzieje ze wow czas sie uspokoja.. Oj na tej wystawie to mi strasznie zalezy.....No to w koncu sie spotkamy Kasiu,nie udalo sie w Czestochowie,to teraz sie napewno uda
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilcza Saga
|
Jestem ciekawa jak Cora zareaguje na taką ilość psów. Na psy za ogrodzeniami warczy, za to te spotkane na ulicy bardzo lubi.
Możliwe że będzie się trochę bała bo nigdy nic takiego nie widziała, ale przynajmniej się już przyzwyczai. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Nie boj sie bedzie dobrze,jak jeszcze zobaczy swego, a to napewno wyczuje i wilczaka drugiego rozpozna,bo one sa zdolne
p.s. nigdy nie widziala? chyba nie byla na ringu,bo przeciez bylas w czestochowie,ale to bez Cory? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Licho nie śpi...
|
Będziemy z Alutkiem, Norbert z Aprilką chyba też.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
No to super! Konkurencja bedzie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilcza Saga
|
A kto będzie w klasie szczeniąt nie licząc mnie i Cory???
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
Moze ktos z miotu "J" albo z Silver Power.. no i jeszcze zostaja szczeniaki z Polskiego Dworu .. Wiec raczej powinien sie ktos jeszcze stawic..
Jka ktos ma daleko,a trase ma przez Piotrkow lub okolice to w domciu moge przenocowac(teraz juz jest spokojniej na osrodku).
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 10-10-2007 at 19:36. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|