|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Ssmoku, wiesz jakie my robimy zdjęcia? Delikatnie mówiąc - mało profesjonalne, więc może nie wszyscy byliby usatysfakcjonowani wizerunkami swoich wilczaków. Dlatego nie będziemy prezentować relacji fotograficznej na forum, ale zapraszamy do galerii Eurego - trochę fotek już jest.Można podziwiać
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Licho nie śpi...
|
Jakoś się zgapiłam osobiście nie pogratulowałam-wstyd. Ale się już poprawiam i Euremu ogromne gratulacje składam a przesympatycznym właścicielom jeszcze większe! I Danusi za kilka dobrych rad bardzo dziękuję
Ali wczoraj zaprezentował się z tej lepszej strony - totalny luz, ze wszystkimi się witał i radosny jak skowronek był. Chyba nikt by mi nie uwierzył, że on taki gburowaty potrafi być. Ale poznałam w końcu Botiska i chyba już wiem po kim on to ma Nawet na finałach juniorków, które były na hali w strasznym zaduchu i hałasie wesolutki i rozbawiony z małą Juvart zaprezentował się bardzo fajnie i na luzie. My również o fotki ładnie prosimy... Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Zwycięzcom gratulowaliśmy na miejscu, ale przy tej okazji jeszcze raz (a dla braciszka Elisia dwa razy
![]() ). Dla wszystkich podziękowania za sympatyczne spotkanie![]() ![]() ![]() Dzięki za miłe słowa skierowane do nas i E-mpiona, który do tego podchodzi tak: Myślę, że jestem.... dorosły, ale .... ...bawić się chce ........... |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
|