|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Na finalach byla Margo - ciekawe co sie dzialo
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
A my musimy się pochwalić, że właśnie w Nowym Dworze zakończyliśmy DOROSŁY CHAMPIONAT POLSKI. Czyli pierwszy Einstein jest Em-pionem.
A zaczynaliśmy tak: pierwsza wystawa - także w Nowym Dworze - jeszcze jako "gość" marzący, żeby dostać coś z tego, co widać na stole Last edited by Konrad:); 08-10-2007 at 10:49. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
A moze macie jakies fotki z dzisiaj?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Serdeczne gratulacje Em-pionkowi Eurypidesowi i jego właścicielom!!!!!!. Mamy nadzieję na dogonienie w zakresie championatu polskiego jeszcze w tym roku. Ale musimy się zmobilizować na Kielce co już zrobiliśmy zgłaszając Ereshkę w klasie pośredniej.
Pozdrowienia
|
|
|
#5 |
|
love and terror
|
gratulujemy
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Distinguished Member
|
My tez gratulujemy championatu!!!
A jeszcze bardziej Eurysia, który Wam sprawia tyle frajdy i radości |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Danusiu, Krzysiu - Gratulacje!
Euremu specjalne mizianko za sprawianie Wam tylu radości i satysfakcji!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Ssmoku, wiesz jakie my robimy zdjęcia? Delikatnie mówiąc - mało profesjonalne, więc może nie wszyscy byliby usatysfakcjonowani wizerunkami swoich wilczaków. Dlatego nie będziemy prezentować relacji fotograficznej na forum, ale zapraszamy do galerii Eurego - trochę fotek już jest.Można podziwiać
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Licho nie śpi...
|
Jakoś się zgapiłam osobiście nie pogratulowałam-wstyd. Ale się już poprawiam i Euremu ogromne gratulacje składam a przesympatycznym właścicielom jeszcze większe! I Danusi za kilka dobrych rad bardzo dziękuję
Ali wczoraj zaprezentował się z tej lepszej strony - totalny luz, ze wszystkimi się witał i radosny jak skowronek był. Chyba nikt by mi nie uwierzył, że on taki gburowaty potrafi być. Ale poznałam w końcu Botiska i chyba już wiem po kim on to ma Nawet na finałach juniorków, które były na hali w strasznym zaduchu i hałasie wesolutki i rozbawiony z małą Juvart zaprezentował się bardzo fajnie i na luzie. My również o fotki ładnie prosimy... Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Zwycięzcom gratulowaliśmy na miejscu, ale przy tej okazji jeszcze raz (a dla braciszka Elisia dwa razy
![]() ). Dla wszystkich podziękowania za sympatyczne spotkanie![]() ![]() ![]() Dzięki za miłe słowa skierowane do nas i E-mpiona, który do tego podchodzi tak: Myślę, że jestem.... dorosły, ale .... ...bawić się chce ........... |
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#12 | |
|
Junior Member
|
Quote:
![]() I jeszcze trochę prywaty -> Gratulacje dla Alego i Anety!!! ![]() ![]() Widzialam fotki Alego i April z tatą ehhh szkoda że nie udało sie dojechać... ps.ja też nie wierze, że Ali jest gburowaty
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Member
|
W ramach uzupełnienia Ali i Ishtar dostały jeszcze po Zw. Młodzieży...
W sumie wilczaki pozostały niezauważone, ale pokazały się z dobrej strony Quote:
Gburowaty? Ma po prostu chłopak charakter, jak ojczulek
|
|
|
|
#14 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ali byl gburowaty i mu minelo, teraz paleczke przejal Jabber
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
VIP Member
|
Z poslizgiem z powodu bajecznego urlopu ale nie mniej serdecznie, nizby to bylo w pierwszej chwili GRATULUJEMY doroslegu E-mpionowi
![]() Smigajcie teraz na kolejne ringi, omijajcie z daleka te, na ktorych my sie bedziemy wystawiac i zbierajcie nalezne Wam trofea! Innymi slowy : bierzcie ile sie da |
|
|
|
|
|
#17 |
|
K-Lee Family
|
Wiecie może kto był na wystawie w Rybniku??
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|