|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
love and terror
|
Lucka, tak myslalam, ze moze bedziesz
W niedziele w Czechach na klubowce tez wystawiasz swoje psy? Z klasa mlodziezy musi byc pomylka, wiec konkurencji miec nie bedziesz Do Wroclawia nie dzwonilam, ale chyba tak zrobie... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Tak v Jevisovicich taky budu!
Tam mam v mladych Paige a v otwarte Lota. V klase mladych je 11 sucek ! Ja tesi se na tebe i na vsecky peronowaky!!! Lucka |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
Oj Lucka,przeciez wiesz kto sedziuje,a wynik statnio w Bartyslawie przychylny ci byl
Swietnie ze przyjezdzasz do Wroclawia,to sie spotkamy Marzena daj znac co tam sie dowiedzialas a propo Wrocka i czy bedziesz dzwonic,bo to nie glupi pomysl |
|
|
|
|
|
#4 |
|
K-Lee Family
|
My będziemy Wam kibicować
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
love and terror
|
dzwonilam i nie mam zadnych dobrych wiesci.
Lucka-w klasie otwartej masz siostry-Aste i Amalke Agarův les Nie ma zadnej suki 'z Peronowki' Nie ma czegos takiego jak Garuda i Ishtar a pani powiedziala, ze nawet nie musimy przywozic suczek, bo w katalogu ich po prostu nie ma. Wiec wystawiane nie beda. Pytala o zgloszenia: wiem, ze Margo miala Garude brac "na siebie" Shaluka, wiem, ze Ty tez przeciez wszystko mialas ok. Wiec w ogole nie rozumiem... Na pocieszenie-z czarnego humoru-to jest wlasnie Wroclaw. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Hmmm
No ja mam nadzieje, ze ten szczeniak to Jabber. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
No bez jaj!!!!! Przeciez nawet potwierdzenie zgloszenia przyszlo mi na meila!!!!!!!! W dodatku to obu i Ishtar, i Balego!!!!!!!
To znaczy ze zaden pies z peronowki nie jest zgloszony? ZARAZ SIE WSCIEKNE!!!! |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|