|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Mergaites, zinau is gyncu kyla tiesa, bet izeidineti nereikia viena kitos. Lauryte, as nelyginu CSV su ciau-ciau, tik pasakiau kad ir toki oziuota padara galima ismokyti(ciau-ciau), jei turesi kantrybes. O del kandimo, tai cia buvo diskutuojama apie tai kad kaula turi tau duoti, be jokiu urzgimu. pvz sovietmeciu, kiek pamenu, tai sunys lygtai buvo brokujami jei net ir siaip, zaisdami kasdavo. Bent jau as tai atsimenu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
nu tai va zaizdami kasdavo tai jo tai suprantama bet ne puldavo pyktai
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
kas sake, kad Csv nepanasus i VA?
Pasigirsiu, Alpe siandien atnese pagali is 10 net 8 kartus. Keleta karu buvo net pametusi pakeliui ir negavusi skanesto nuejo surado ir atnese ![]() Zinoma del VA tai as juokauju, tiems pagali atnesti joks stebuklas ![]() Mano supratimu blogiausia Alpes savybe - grubus zaidimai. Pvz. mano anyta nesilanke pas mus keleta menesiu, nes negalejo istverti Alpes sokinejimu, kandziojimusi, draskymusi. Dabar anyta vel lankosi, nes Alpe biski paaugo ir savo meile apdovanoja nekiekviena. Nors kai kuriuos zmones ir toliau galetu "uzmiliuoti" negyvai ![]() Idomu ar kitu vilksuniai irgi taip elgiasi? Tikuosi Alpe uzaugs ir jai nustos patikti zmones isvis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
ingrida, pradziuginsiu
![]() ![]() o del meiles, na bus maziau ale....vis tiek bus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Na del anytos tai jug pliusas
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Niu va, is sios ilgos ir emocingos diskusijos suzinojau kad Cheo "nesha" seimininkes ranka kai dziaugiasi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
naaa, kiek as zinau taip elgiasi beveik visi cekoslovakai
![]() kartai kai Gierkai uzplaukia "didele meile" as lieku su skylemis drabuziuose, o vat net santurioji Harka.... taip ejo pas mane namuose dziaugtis teiseju Oskaru, kad sis buvo ...parsodintas ant sofos ![]() ![]() pamenu, kaip pirma karta susipazinau su Cheo...jis mane visa vakara laike savo dantyse...apziojes desini kelia ![]() ![]() va ir foto is to susitikimo http://cheitan.zperonowki.com/galeria/album12 cia tos...svelnesnes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Lauryt, viska ok
![]() ![]() ![]() cia per diena jis netaps geru, ne ta dusia pas ta zveri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
O tai siusioja jis is baimes kad kaulo neduodu ane?Ar kaip tada suprast ta siusiavima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Bruknė ir dabar dar nepamiršta pasitikrint, ar netyčia kas nors mūsų hierarchiniuose santykiuose nepasikeitė ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|