|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
No to Shaluka potwierdzamy nasze przybycie do Sulejowa: odlicz: 1- Kasia, 2- Sławek, 3- Imbus. Wyjeżdzamy z Sopotu w piateczak rano, około 5-6:00 i chyba bedziemy na miejscu około 12-14:00. Jak się z tobą kontaktowac w Ośrodku- Jakiś numer do Ciebie?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
A u nas malutka zmiana planów. Przyjadę z Waldkiem i młodymi czarnuchami koło południa (raczej wcześniej niż później), ale po południu Waldek już pojedzie zabierając psy, a ja zostanę do niedzieli. Miałabym więc dwie prośby, jeśli to nie kłopot...
![]() 1) Gdzieś się dla mnie znajdzie na podłodze miejsce do przekimania w śpiworze, prawda...? 2) Upchnę się w jakimś samochodzie jadącym z rana na wystawę ? Margo, zawsze mogę z tyłu Waszego dużego samochodu z wilczakami... Kurcze, już się nie mogę doczekać ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
A nie dałabyś jakiegoś podsumowania młodzieży? Czy to już są zęby stałe?
http://manu.dogomania.pl/coppermine/...lbum=24&pos=20 Czy dalej się tak samo bawią jak szalone ze sobą, tylko ze sobą, czy też reszta dotrzymuje kroku w tempie ich szaleństw? (To trochę tak jak z Cheyem i Dewi?) maria i wufi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Wszyscy, ktorzy planuja zostac na noc w Sulejowie niech napisza email lub PW do Shaluki i podadza liczbę osob oraz daty przyjazdu. Wazne, by dac znac do jutra (srody) wieczor najpozniej.
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Między soba bawią się bardzo ostro, z pozostałymi (bez Manu oczywiście) już znacznie łagodniej, ale tylko dlatego, że po krótkim czasie reszta się ostro od nich opędza Shantu za to wykazuje pewną agresję względem obcych psów |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|