Précédent   Wolfdog.org forum > Polski > Videos & photo stories

Videos & photo stories Foto i video blogi....

Réponse

Outils de la discussion Modes d'affichage
Vieux 05/09/2007, 18h45   #1
maria_i_wilk
Junior Member

Par défaut Wilczak w fotkach - artystycznie

Nie potrafię znaleźć odpowiedniego miejsca dla zdjęć wilczaków ani poprzedniego wątku o zdjęciach. Więc zrobiłam nowy. Przeglądam kolejne galerie i cieszę się, że tak powoli ładujecie i zdążam robić cokolwiek innego oprócz oglądania wilczaków..
Ostatnio trafiłam na galerię zdjęć Shaluki - z wycieczki do lasu w Późnej z Ishtar, Eligo i Botisem. I oczywiście kilka fotek ma w sobie to, co przyciąga moją uwagę, specyficznie nastawioną na zachowania psów. I powiem, że gdy chodzi o ruch i zachowania psów, to można to już dziś uznać za standard, że gdy tak wiele osób robi zdjęcia psom i pokazuje innym ludziom, to wreszcie przestały "nudzić" fotki statyczne i stateczne i NARESZCIE można na nich zobaczyć PSA.
Ale dziś ja nie o tym... Jest kilka osób, które jak mi się wydaje, próbują robić fotki artystyczne, to znaczy takie, które nie pokazują rzeczywistości takiej, jakie widuje każdy z nas. Artystyczna fotografia, to taka, gdy ambicją fotografującego jest uchwycenie rzeczywistości .. hm... innej, niż reporterska. Przyznaję jednak, że czasem i ta rzeczywistość przeinaczona do celów artystycznych chwyta za oko. Bo zobaczcie sami:

Dernière modification par maria_i_wilk ; 05/09/2007 à 18h48
maria_i_wilk jest offline   Réponse avec citation
Vieux 07/09/2007, 00h55   #2
shaluka
Wilczy Duch

Envoyer un message via ICQ à shaluka Envoyer un message via Skype™ à shaluka
Par défaut

A to ja musze sie nieskromnie pochwalić ze to zdjęcie to moje dzieło, zrobione na spacerku kiedy przyjechalam w odwiedziny do Późnej...

Chodzilo mi o pokazanie piękna tez z innej perspektywy.. czasem mysle o robieniu zdjec ktore pokazuja swiat bardziej nierealnym,bajecznym,lepszym..
A galeria jest jeszcze uboga,bo nie moge znalesc czasu by nad nia popracowac ale sie postaram .. ehh ta szkola i matura a jak dochodzi jeszcze teraz praca to ciezko jest z czasem..ale pewnei wiecie o czym mowie

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."

Dernière modification par shaluka ; 07/09/2007 à 01h04
shaluka jest offline   Réponse avec citation
Vieux 07/09/2007, 17h56   #3
Agnieszka
Distinguished Member

Par défaut

A co takiego robisz? - mam na mysli pracę
Zdjęcie sympatyczne
Agnieszka jest offline   Réponse avec citation
Vieux 10/09/2007, 12h42   #4
shaluka
Wilczy Duch

Envoyer un message via ICQ à shaluka Envoyer un message via Skype™ à shaluka
Par défaut

Agnieszka,na razie ,musze pisac umowy i koordynowac imprezy.. a teraz zacza sie sezon.. i ehh Pozatym dorabiam teraz troche na rozne sposoby,teraz dorwalam kolejna prace ale nie chce zapeszyc..

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Réponse avec citation
Réponse

Outils de la discussion
Modes d'affichage

Règles de messages