Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Iš gyvenimo....

Iš gyvenimo.... Pasakojimai būsimiems savininkams...arba viskas kas juoda ir balta apie CSV charakterį ir gyvenimo subtilybes su juo

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2007, 23:09   #1
giedrë
Junior Member

giedrë's Avatar

Galite nauju atostoginiu nuotrauku Imijos paziureti www.dropshots.com/Imija kai bus kiek laiko paaiskinsiu daugiau: o siaip ten keli pastatai sovietinio tipo tai vadinami Estijos SPA centrai, paskui pamatysite ale aleja centrine (kur aptrupejusios plyteles), nama vaiduokli (melynos spalvos, kur atidarytos durys, paduze stiklai), paskui spalvota (nebuvo laiko paryskinti) ant medziu dega lemputes kaip kaledu metu, o viena lempa apkarstyta lemputemis, taciau pati lempute nedega dar buvome lipome laiptais suktais prie skardzio ziureti (baimes per akis ir man ir Mijai), o siaip rausemes smelyje, nesiojome pagaliukus ir daug daug plaukiojome. I uztvanka buvo isibridusi grazuole. Dar tiesa prie ivaziavimo i miesteli (nova josua Estijoje) stovi toks kraupus apkarstytas kaspinais medis, jo simbolikos nesuzinojome. O tame tarpeklyje daug spyneliu zmones )poros) susideda, susikabina, matyt prietarai tokie. Bet siiap puikiai pailsejome visi.
Smagaus ziurejimo

Last edited by giedrë; 03-09-2007 at 23:13.
giedrë jest offline   Reply With Quote
Old 11-09-2007, 10:33   #2
giedrë
Junior Member

giedrë's Avatar

Kas supranta anglu kalba:
1 .IF I LIKE IT, IT'S MINE
2. IF IT'S IN MY MOUTH, IT'S MINE
3. IF I HAD IT A LITTLE WHILE AGO, IT'S MINE
4. IF IT'S MINE, IT MUST NEVER YOURS
5. IF IT JUST LOOKS LIKE MINE, IT'S MINE
6. IF I SAW IT FIRST, IT'S MINE
7. IF I'M CHEWING SOMETHING UP, ALL OF THE PIECES ARE MINE
8. IF IT USED TO BE YOURS, GET OVER IT
9. IF IT'S BROKEN, IT'S YOURS
Kas nesupranta:
1. Jei man patiko, tai priklausys man
2. Jei tai mano burnoje, tai mano
3. Jei kiek anksčiau jį turėjau, tai mano
4. Jei tai mano, niekuomet nebus tavo
5. Jei panašu, kad tai mano, tai yra mano
6. Jei aš tai pirmas pamačiau, tai mano
7. Jei aš kažką kramtau, visi gabalėliai yra mano
8. Jei paprastai tai būdavo tavop, susitaikyk
9. Jei kas sulažyta - tai tavo.

Manau musu vilkiukai noretu pg sias auksines taisykles gyventi
giedrë jest offline   Reply With Quote
Old 12-09-2007, 10:25   #3
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Šiaip tai jau šitai yra patalpinta prie straipsnių, skyrelyje 'kita' pavadinimu "Vilkšunio nuosavybės taisyklės".
vike jest offline   Reply With Quote
Old 13-09-2007, 12:43   #4
natali
Junior Member

natali's Avatar

Send a message via Skype™ to natali

Sveiki visiems ))
po musu visu besitesianciu bedu nutarem seimoje, kad pereinam prie Orijen. Kaip bebutu gaila, bet RAW maitinimo matyt nemokame "organizuoti", Ivju tai gavosi uzdelsto veikimo bomba... Kada susibegsime Vingio parke, galesime padiskutuoti, bet siai dienai niekada augancio suniuko neserciau pagal RAW, nebent tuo apsiimtu suns "aukle", kuri viska apie tai ismano.. Nedramatizuoju padeties, buvo laikas, kad virskinimas susitvarke ( aciu Vaivai - laiku pamoke! ), bet auganciam suniukui tai ne viskas, juolab kai teko vartoti antibiotikus del suzeistos lupos... Maistas turejo buti super subalansuotas kad netektu dabar tvarkytis su naujom bedom...O RAW maitinimas gaunasi vis tiek - "is akies"....
natali jest offline   Reply With Quote
Old 13-09-2007, 15:12   #5
Asta
Junior Member

Asta's Avatar

Send a message via Skype™ to Asta

RAW šerti mažus šuniukus mes iš tikrųjų turėjom per mažai žinių. Dabar skaitau knygą apie tai. Ten prie meniu šuniukams mėsa ir kaulai yra malami. Aš kol kas šeriu RAW (tfu tfu tfu viskas gerai), bet nemalu, nes reikia galingos mėsmalės ar smulkintuvo, ko aš neturiu.
Formulė maždaug tokia:
min 1/3 mėsos ir organų, gali būti ir 50%
apie 1/3 kaulų ir riebalų
iki 1/3 daržovių
Plius mažiem šuniukam dar visokie pusryčiai-pietūs iš ožkos pieno, likučių nuo stalo, šiek tiek brinkintų/virtų grūdų ir pan. Aišku čia vieno iš autorių siūlymas, nes kiek autorių, tiek nuomonių šiuo klausimu Bent jau šis remiasi šuns/vilko virškinamojo trakto fiziologija ir chemija, "grobio" modeliu, ir tuo kaip vilkai šeria mažus vilkiukus.

P.S., Natalija, kas nutiko Ivju?
Old 14-09-2007, 08:41   #6
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Šiaip jei kas supranta prancūziškai, tai galėtumėm labai gražiai paprašyt Sandros, kuri šiame forume kartais apsilanko, ir gal ji duotų kažkokią stebuklingą knygą apie BARF
Vaiva jest offline   Reply With Quote
Old 14-09-2007, 09:26   #7
natali
Junior Member

natali's Avatar

Send a message via Skype™ to natali

Sveiki Asta,
dziaugiuosi kad pavyksta duoti Jarai visapusiskai subalansuota maista, as todel ir parashiau, kad RAW gal ir imanomas dalykas bet su aukle suniui... Negaliu fiziskai organizuoti ivairiu subproduktu darzoviu ir dar ozkos pieno ir dar dar dar supirkima, paruosima, o dar ir saugojima, atitirpima...nors labai optimistiska del RAW buvau...ot gal nevykusi esu...Matai turiu nemaza seima ir uki - gal ir atsiliepe Ivju nesubalansuotam racionui...Nors saldytuvas buvo pilnas viskokiu subproduktu mesu ir kaulu...Darzoves ignoruodavo jis, linu semenu, alyvogiu aliejus, zuvies taukai buvo vartojami regurialiai. Svoris jo 21 kg dabar, gal ir daugiau...Gaudavo ir skanestu nuo stalo - nuvogdavo )) O bedos tokios: kai kaulais susizeide lupa, kurioje buvo dvi skyles po fistuliu trukimo, kuria du kartus siuvo, gerem ilgai antibiotikus...Organizmo imunitetas krito..Faktas... Va dabar po parodos itarimas kele biske lopinelis ant kojos praplikes ir prie ausies atsirado. Tyrimai parode - demodex erke. Kuria visi sunis zmones turi, bet del imuniteto kritimo pas Ivju ji suaktyvejo. Gydomes kol kas spec. antkakliu. Aciu Dievui musu Boncei nepersiduos, nes ir pinigu kainuoja viskas...ir siaip suniui tai ne pyragai, o ypac senajai Bonifacijai...O siaip su juo viskas tvarkoj - linksmas, aktyvus, lengvai pasiduoda dresurai )) - su Kestu ryte ir vakare isvaziuoja dviraciu i miska - tik vat del RAW save kaltinu...Galejome apseiti AUGANT be tokiu nemaloniu dalyku. Nieko - pasveiksim, i kaulus dar ne vienam musu kaimynu suniui duosime )) Sekmes Tau ir Jarai)) na, bet bukite atidus...
natali jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules