|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Tmave Zlo
|
Co do gryzienia: spróbuj poczytać książki p. Mrzewińskiej. Z rzeczy dostępnych od ręki - forum belgowym lub onkowym jest jej pamiętnik z początków z Raszką. KOPALNIA wiedzy! Miłej lektury!
PS Nie przytaczam tu tych sposobów bo jestem zdania, że WARTO przeczytać całość.
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilczy Duch
|
I dobrym sposobem przekonania psiaka do ludzi jest wziecie czegos dobrego,co lubi,badz nie karmienie go rano zbyt obficie i na wystawie proszenie znajomych lub nawet obcych by sprobowali przekonac psiaka do siebie,zeby chcociaz zechciala ich powachac,wowczas maga dac jej smakolyk i poglaskac,wowczas beda jej sie dobrze kojarzyli...Ale sa rozne na to sposoby i na kazdego psa dziala co innego
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilcza Saga
|
Shaluka byłaś na tej wystawie??? Bo cię szukałam ale nie znalazłam
tak w ogóle to późno poszłam tam i chyba już pojechałaś do domu... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Bylam,ale dotarlam baardzo pozno( mialm potworne perypetie na drodze,poczynajac od pomylonych pociagow,konczac na samobojcy,ktory rzucil sie pod pociag ktorym jechalam,co zaowocowalo 4 godzinnym opoznieniem bo trzeba bylo czekac na policje i wogole..),kiedy sie zaczynaly konkurencje finalowe,a ze sedzia byl wczesniej uprzedzony o zaistniales sytuacji zgodzil sie mnie ocenic i Ishtarka zdobyla BOB-a z ocena doskonala.. Ehh spewnoscia rychle nie zapomne tej wystawy.............
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilcza Saga
|
No to tym razem się nie spotkałyśmy...
GRATULACJE dla Ishtar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wilczy Duch
|
zaraz Ci napisze na pw, dzieki za gratulacje,mloda jako nagrode otrzymala mozliwosc wytarzania sie w... czyms 'pachnacym' i dzis czekaj mnie zapaszki,ale za to jak sie na poczatku prezentowala,to sie jej nalezy nagroda
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
No nie zazdroszcze przezyc... ale za BOBa skladamy GRATULACJE |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
ale wazne ze dotarlas z wiekszym czy mniejszym opoznieniem i stresem! w dodatku moje gratulacje dla dziewczyny!! byle tak dalej! pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wilczy Duch
|
Mi nie przeszkadza jej tarzanie,a to zdjecie bylo po tym jak wyszla z blotka,ale tak samo jak Eligo czy Botis i kazdy psiak miał na tym spacerze takie sliczne skarpeteczki
Gaga, po trupach,trupach,wiec nie radze nikomu mi teraz podpadac.. To wcale nie jest iluzja do pewnych osob... Zubrzyca a gdybys ty wiedzial ile bylo dzwonienia,zalatwiania transportu i kombinowania zeby zdarzyc na ta wystawe.. To glowa mala.. a co do samobojcow.. ehh nie wiem.. nie potrafie nawet o tym pisac,to jest potworne.. I tak ogolnie to.. DZIEKI WAM, no to jej pierwsze zwyciestwo mlodziezy w Polsce,bo tak to podbijala słowackie wystawy.. Oby bylo tak dalej |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|