|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
I bardzo dobrze! Co ma osiagnac to osiagnie w swoim czasie A w zbyt szybkim wzroscie nie ma nic dobrego.. na co maluchowi bole kosci, klopoty z chodzeniem, zlamania itp? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Nic wiec dziwnego, ze mlode wilki wygladaja najpierw tak: ![]() ![]() Potem tak: ![]() A nigdy nie wygladaja tak: ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
no to my mamy tłuściocha
bierzemy sie za dietę |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Licho nie śpi...
|
Wczoraj u weta zważyłam "pająka"
8 miesięcy i marne 30kg Chude to i długie, ale chociaż wet się uśmiechnął, że w końcu szczupłe szczenię widzi... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Ogladałam osttanio zdjecia w galerii Sssmoka i musze powiedziec,że budowa botiskowa jest widoczna szalenie. Z iecierpliwościa czekam na końcowy efekt.. będzie co ogladac
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Herze stuknęło 6 miesięcy i waży 24,50kg
Zygzag ma już 4 miesiące i wagę 16kg ale coś mi się wydaje że waga okłamuje |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Podejrzewasz, ze mloda oszukuje ? ;D
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Licho nie śpi...
|
Quote:
Sssmoku w wieku Twojego Jabba Ali miał to samo, ciągle kaszel/anginkę łapał. Przy którymś razie wetka odstawiła wszystkie lekarstwa, tylko kazała dawać immunostymulator (przez siedem dni i potem powoli zmniejszać dawkę), a dobra pańcia dawała też ciepłe mleczko z masełkiem, żółtkiem i łyżką miodu. Po tygodniu przeszło i do tej pory spokój. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Po dzisiejszych uwagach niektórych osób (wtajemniczonych uczestników wystawy warszawskiej) w stosunku do żeberek April podaję jej wagę z przed chwili
-na "pusto" tzn bez kolacji Gapcia w wieku prawie 9-mcy waży 25kg. Patrząc na poprzedniejsze posty to nie jest chyba takim kościotrupkiem na jakiego wygląda |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Eli ma 5 miesiecy i wazy 22,4 kg....
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wilcza Saga
|
Moja Cora nie jest już szczeniakiem, bo ma rok, a waży 23kg
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
tylko eli jest bardzo wysoka na 5 miesiey.....
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
K-Lee Family
|
K-lee 11 maja skończy 4 miesiące, waży 16 kg
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wilcza Saga
|
ile ma mniej-więcej w kłębie? Cora ma ok 61-62cm, ale nie da się jej dokładnie zmierzyć
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
60 cm...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wilcza Saga
|
Ale z wiekiem powinna wyszczupleć, bo się jej budowa zmieni na lżejszą, a przynajmniej u Cory tak było. Ważyła 25, a z wiekiem zeszło do 23
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|