Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Thread Tools Display Modes
Old 19-04-2006, 07:50   #10
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Monika
Klub býval neformálním sdružením fungujícím na demokratických principech ještě v dobách komunismu...
Neustále se opakuješ, Moniko. Zapomínáš na to, že už není "kdysi", že počet členů Klubu je podstatně vyšší, že i počet ČsV je vyšší, že už nejsou jen uzavřenou populací v ČR ale šíří se po světě a především, že došlo i ke změnám v české kynologii. Samozřejmě partička nadšenců, sdružených v Klubu bude trochu jinak fungovat, než komukoliv otevřená organizace.

Quote:
Klub je „bohatší“ o řádného člena Pavla Hanušku a jeho ženu, redaktorku „ Rudého práva“, která není pejskařkou a kynologie ji zajímá asi tak, jako mne atomová fyzika. Zato se vždy spořádaně dostaví na každé hlasování :0)
Docházejí Ti argumenty a tak útočíš na osoby kolem mne ? Ano, máš pravdu, moje žena vůbec se psy nemá nic společného. "Jen" s nimi od počátku žije, stará se o ně, chodí s nimi na procházky a účastní se s nimi kynologických akcí.
Nechápu, co má společného se psy, to, že je redaktorkou celostátního deníku (mimochodem je vidět, že žiješ ještě v komunismu, Právo je dnes jediným celostátním deníkem, který nepatří žádné politické straně ani zahraničnímu majiteli - jsou to jediné celostátní skutečně české noviny). Ale máš pravdu, je to ohavné, že právě ona z titulu své pozice uveřejňuje ke článkům fotografie ČsV a již opakovaně i články o nich. Fuj, hanba, propagaci plemene a především svého chovu smí dělat přece jen Ing. Soukupová.

Quote:
Co ale musí vadit všem čévéčkářům je chybějící kniha o ČSV o kterou klub, díky několika osobám přišel.
Hmm. I kdyby vedení Klubu bylo sestaveno ze samých čertů, co s tím má společného pomoc novým majitelům. Kniha přece neslouží těm, se kterými se neztotožňuješ ale především všem těm, kteří se o plemeno zaímají a chtěli by si ho pořídit. Tohle je klasický případ toho, že nejde o psy ale o to aby se mohlo na Klub zase z další strany plivnout. I kniha poslouží k tomu "čím hůř, tím líp".

Quote:
Přišel i o křížence „ Mutara“ díky své omezenosti a krátkozrakosti
Velmi „vadila“ v chovatelské komisi Ing. Dr. Naďa Šebková, která učí kynologii na České zemědělské universitě obecnou zootechniku a genetiku má v malíku….vadila, že nechová čévéčka…
Tohle téma se tu už řešilo nejméně 100x. Mutary byly už snad dostatečně prodiskutovány. Naďa nevadila jako odbornice, proč taky ? Vadilo jen to, pokud vím, že byla hned jmenována do chovatelské komise, která rozhoduje o chovu. Mohla přece spolupracovat s komisí i bez toho aby byla její členkou, tak jako ostatně může spolupracovat kterýkoliv člen.

Quote:
dnes se hlavní poradkyně chovu pyšní tím, že „spolupracuje“ s Ing. Jaromírem Dostálem….a nikomu nevadí, že čévéčka nechová …..
To skutečně nevadí. Není členem Klubu a není ani v jeho orgánech. Prostě se s ním spolupracuje a je vidět, že nemusí být hned jmenován do nějaké funkce.

Quote:
Zlobivým členům se napaří pokuty nejlépe 3 000,- Kč, ať to stojí za to,
To je právě rozdíl mezi Tebou a současným vedením. Nikdo nikoho netrestá a nikdo nikoho nevylučuje, jak jsi Ty neustále halasně na schůzích požadovala, přestože jsi to byla právě Ty, kdo Klub okrádal, protože jsi neplatila příspěvky.

Quote:
a ať se pokladna plní, že …výdaje na bonitace se přece mnohonásobně zvýšily……
Ano, ať se pokladna plní. Peníze v pokladně jsou všech členů Klubu a právě tyhle peníze jsou potřeba k propagaci plemene a k činnosti Klubu. A Ti, kdo neplatí příspěvky, nemají v žádné organizaci místo.
Bylo by možná dobré tady zveřejnit jmenovitě, kdo v minulosti členskou základnu okrádal a přes neplacení příspěvků byl stále členem a nechal se volit do klubových orgánů.

Quote:
Dodnes nebyla zprovozněna klubová databáze, na které Petr Malášek, Jindra Jedlička a Eva Špreňarová strávili desítky možná stovky hodin……
Zapoměla jsi podotknout, že na zneprovoznění nejen databáze ale celých internetových stránek Klubu se přičinil další člen vaší partičky - pan Valášek.

Quote:
Léta budované mezilidské vztahy jsou pošlapány a nikdy se nemůžou již narovanat. A chov československých vlčáků? To je přeci druhořadá záležitost…hlavně že se kouří z hlavně, světla svítí a stěrače stírají…
No alespoň, že se tady přiznáváš ke "kouřící hlavni", což je dnes skutečně Tvůj jediný zájem. Já jsem na bonitaci viděl něco jiného. Vysokou účast, fungující chov a kromě několika řvounů na schůzi i normální vztahy.

K Heleně :

Helčo, to sis vymyslela, to není pravda !!! Karel Kadlec, že by byl líný a nespolehlivý ? Já jsem ho alespoň vždycky na chovatelských akcích v souvislosti s československými vlčáky viděl pilně a spolehlivě pracovat - vyprazdňovat jeden půllitr piva za druhým ...
Pavel jest offline   Reply With Quote

Posting Rules