Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2012, 15:43   #11
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Ja już nie mam sił na te wojny, żal mi sie robi na to co widzę, co dzieje się z tą ' bazą' , że psy stają się biznesem, a nie pasją, że...
ech, szkoda mi słów...
I Gaga, popieram Cie w 100% i jeśli nie zostanie mi przedstawione oficjalnie dlaczego przy Gisu stoi owy niechwalebny znacznik i nie zostaną przedstawione twarde dowody w tej sprawie, pójdę z tym dalej i nie myślę tu tylko o ZKwP. Nie chce by 'moje' dzieci, a za takie uważam dzieci Gisa, były niesłusznie piętnowane.
Monopolu NIKT nie zrobi w hodowli, jakiejkolwiek rasy, a jeśli chce się by szczeniaki znajdowały domy, dobre domy, to trzeba poświecić czas na rozmowę z ewentualnymi właścicielami, poświecić się szczeniakom, psiaki pokazywać i pracować z nimi, a nie robić miot za miotem.
Nie oczekuję odpowiedni ( prócz oficjalnego stanowiska wobec Gisa i jego dzieci), bo nie mam ochoty się babrać w tym bagnie, tym bardziej, że nie mam takiego talentu w dobieraniu słów i budowaniu otoczki czegoś co można by wyjaśnić jednym zdaniem.
Pozdrawiam wszystkich i pozostaje mi wiare w każdego wolną wolę i rozum!

P.S. Nie chodzi mi tu już o krycia Gisem ( choćby dzis dostałam zapytanie z Czech i gdyby nie fakt, ze matka i Gisu są nosicielami DM, to byłyby maluchy), jak dla mnie może juz ich nie mieć, jest i tak dla mnie najpiękniejszy, a przede wszystkim ma wspanialy charakter, co cenie w nim najbardziej! Margo apeluję do Ciebie byś przemyślała swoje zachowanie, bo tez nie mam ochoty pluć za plecami, a pisze wprost, to co robisz staje się tym co tak piętnujesz, masówką. Możesz napisać, ze jestem niedołężna czy jak, ale mając 6 szczeniakow i 8 to dla mnei nie bylo to samo. Kazdemu staralam sie poswiecic codziennie odpowiednia ilosc czasu, pracowac, socjalizować, dokladnie sprzatać itd. NIGDY nie uznam, że to nie ma różnicy, mimo, ze w socjalizacji pomagali mi nawet koloniści i nie tylko, bo tak chciałam by bure były na wszystko gotowe. Kiedyś uważałam Cię za pasjonatkę, teraz... ujmę to tak: Nie wierzę już w ani jedno Twoje słowo. (a gra z adminami jest co najmniej śmieszna i dziecinna)

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."

Last edited by shaluka; 12-03-2012 at 15:57.
shaluka jest offline   Reply With Quote

Posting Rules