Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Sport & trénink

Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích...

Thread Tools Display Modes
Old 16-08-2011, 22:10   #33
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Beruska View Post
Zidlochovice jsou kapku z ruky, ale maji tam kupu cevecek a zkusenosti se zakladni poslusnosti csv rozhodne taky.
Taky zalezi, co od pesjka chces - jestli zvladnout zakladni poslusnost a vylepsit si spolecny vztah, nebo se venovat sportovni kynologii.[/email]
no co já v židlách viděla, tak je vhodný i pro štěnísky, těch tam chodí i o prázdninách opravdu hodně a mají svoji vlastní hodinu, plnou seznamování a učení hrou.
Byla jsem tam párkrát se svoji 2.5letou fenou, co přes rok necvičila a co tam předvedla pod vedením vedoucích mě až překvapilo. Jsou schopní, ale hlavně ochotní vysvětlit chyby a ukázat mi jak na to. A hlavně čévéčka berou fakt s velmi dobrým přístupem, který jsem u nás nikde nepotkala, a že jsem pár cvičáků navštívila. K obranám, má ignorující fena, totální flegma co má figuranty na háku, začla kousat. A to i se zákusem bez překusování. Nevím kolikrát tam Hanka byla, ale vřele doporučuji navštívit a přesvědčit se osobně. A co je asi největší plus je, že to je za hubičku, s perfektním přístupem, zatím tam mají bandu začátečníků, co nemají žádní vrcholové zkoušky ale co sem tam vysledovala, tak je to jen otázka času. Bohužel to není úplně v Brně ale 20km za...
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote

Posting Rules