Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Thread Tools Display Modes
Old 15-02-2011, 16:56   #27
Drummer
Junior Member

Drummer's Avatar

Send a message via ICQ to Drummer Send a message via Skype™ to Drummer

No Jsem v celku zmatená. Někdo říká to nebo ono. A já která ráno nevím jestli si mám osladit čaj nebo ne si mám vybrat. Jsem ráda že mám papírového psa protože aspoň mám jistotu, že mám to co jsem chtěla. Z druhé strany, když nahlédnu na to že pes stál 12 000 kč a teď ještě 4000 kč (neříkám, že jsem nepočítala s lékařskými výdaji, každý pes může onemocnět)ale je to vcelku vysoká částka . Navíc já psa kupovala od veterináře a ten by přece měl vědět zda pes má zdravotní problém nebo ne? Možná se mýlím, ale pokud mi vet a někteří tady na fóru sdělí, že tento problém poznám už když má pes 6 týdnů. Tak vet by to měl poznat tím tuplem? Já měla prvního psa s PP. S předchozím pejskem jsem měla podobný problém a varle sestoupilo ve 4 měsíci. Proto jsem se nestresovala dříve a masírovala. A myslím, že existuje i možnost, že to vlastně může být i moje chybka. Kdybych k vetovi zašla dříve s varletem mohlo se to ještě nějak řešit. I když nevím jak masáže pomůžou, ale ty já stejně dělala. Nechci se chovat nelidsky s chovatelem se spojím a pokud bude ochotný snížit cenu o náklady na operaci dohodneme se. Pokud ne hádat se nebudu o svého pejska se postarám ať tak či tak.
Drummer jest offline   Reply With Quote

Posting Rules