Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Thread Tools Display Modes
Old 20-03-2010, 20:09   #11
Hanula
Junior Member

Adriane a vážení, co to vyvádíte? Kdysi jsem měl čévéčko a nechápu tu hysterii, kterou jste tady spustili. Adriane, co bylo v tom článku Světa psů, žes ho tak napadl? O tobě nebo o tvých psech tam nebylo ani slovo. Těch pár vět, že slepýmu klukovi pokousali 2 čévéčka psa se tě dotklo natolik, žes musel vyvolat právě na týhle půdě takový reakce? Tohle jsi chtěl? Ten článek nijak čévéčkům neublížil, ubližuješ jim ty svýma výpadama. Vážil jsem si tě, když si tady začínal, ale ty prostě musíš udělat ze všeho kšeft a chceš vytřískat popularitu pro sebe a je jedno, jestli to je víra nebo psi. Určitě nemusíš moc pátrat v paměti, abys vzopmněl, proč se leckam nesmíš ani přiblížit. Píšeš tady ty a tvoji věrní stoupenci úplný nesmysly, který musej pobouřit další majitele psů a přesvědčit je, že majitelé čévéček jsou nesoudný a netolerantní lidi ke všemu, co není vlk nebo čévéčko. Ty už jsi někdy viděl, že by vodící pes skončil u psího psychologa? A podívej se k Rudovi Desenskýmu, kolik tam má vodících psů nebo labradorů a zlaťáků a kolik čévéček. A co třeba porovnání, kolik labradorů nebo zlaťáků je utracenejch nebo končí v útulkách pro agresi a kolik tam skončí čévéček. Hlavně to neobhajuj tím, že to je proto, protože si čévéčka berou lidi, který tomu nerozumněj. To si berou labradory a zlaťáky taky a při tom, jak jsou početně zastoupený labradoři a zlaťáci a jak čévéčka, tak statistika mluví celkem jasně v mneprospěch čévéček. Víš vůbec ty a mnoho dalších tady, proč čévéčko vzniklo? Že se to nepovedlo je jasný. Ty snad znáš čévéčko, který slouží u nějakých ozbrojených složek? Furt se tady berete o to, že čévéčko musí zůstat pracovním plemenem. Já neznám jediný čévéčko, který by se v jakýmkoli druhu práce pohybovalo na špici. Jediný dva psi za celou historii se zúčastnili nějakých vrcholnějších soutěží, jeden celkem jakž takž, druhej s totálním propadákem. Kolik čévéček má jakýkoli zkoušky nejvyššího stupně, teda všestranky trojky (když je tak všestranný) nebo speciály? Plácáte se v ZOP a ten, kdo má ZVV 1, je mezi váma mistr. No potěš, to je pracovní plemeno jak vyšitý. Já už bych to nikdy doma nechtěl. A víš proč? Protože chci pracovní plemeno, který pracuje a a má radost z toho, že může pracovat. A takový mezi čévéčkama nenajdeš.
Hanula jest offline   Reply With Quote

Posting Rules