![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Zdravim vsetkych
Mam takyto problem: Chcem si doniest stena zo Slovenska do Irska ktore je na odber zaciatkom novembra/listopadu ![]()
* Írsko a Veľká Británia umožní vstup, najskôr po šiestich mesiacoch od odberu vzorky na serologický test s výsledkom potvrdzujúcim titer neutralizačných protilátok proti besnote najmenej 0,5 UI/ml. V tomto je myslim chyba, lebo na Irskej stranke je sestmesacny interval iba po neuspesnom prvom vysledku vzorky ? Ved ak splnim vsetky tieto podmienky stena bude davno po tyzdnoch ked sa malo socializovat a zabyvat v rodine, nebude uz pristare aby si zvykalo ? moze to mat vyrazny vplyv na jeho dalsi vyvoj ??? Ako dlho trva vydanie pasu ? Najskor sa cipuje a potom sa info o vakcinaciach dodatocne nahravaju na cip alebo najprv sa ockuje? a posledna otazka, chcel by som poprosit chovatelov ktory prechadzli hranice zo svojmi "milacikmi" (lebo sa to vztahuje na psov, macky, fretky) medzi Francuzko - UK, Francuzko - Irsko, UK - Irsko, Dansko - Svedsko, Nemecko - Svedsko, ake mate skusenosti na tychto prechodoch co sa tyka kontroly alebo overovania pasov, kedysi som isiel trajektmi Nemecko -Svedsko a tam som si nevsimol nikoho kto by kontroloval rodiny cestujuce so psami DAKUJEM ZA REAKCIE Last edited by streco; 14-08-2007 at 22:16. |
![]() |
![]() |
|
|