Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > _Administracja

_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi....

Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2016, 12:40   #5
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Gia View Post
Margo to może mi też odpowiesz? Jak to jest, że człowiek wysyła informacje, które MUSI zaktualizować admin i jakoś ich nie widać... Już o championatach Kalinki nie wspomnę bo proszę się o to od kilku dobrych lat. Oby nie zostało jej to dodane pośmiertnie, choć zapewne tak będzie...
Jakies dodatkowe poza tymi, ktore u niej widac? J.Ch.PL, Ch.PL, Ch.HR, Ch.CZ? Rada jak nizej.....

Quote:
Originally Posted by Gia View Post
Informacje o miocie wysyłałam milion razy i jakoś też nie został zaktualizowany... a potem się pojawia info, że "hodowca nie przesłał informacji o swoim miocie", może czas wstawiać tekst "admin aktualizuje co mu się podoba, a reszta niech spada na drzewo"?
Mam dwa stare pomysly, ktore dostepne sa od lat:
napisac to tutaj: http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=64 albo przeslac dane do mnie lub do Pawla, a wrzucimy je na wewnetrze forum z aktualizacjami.

Sorry, ale najgorsze jest dolaczyc do ekipy teorii spiskowych "admin mnie nie kocha i moich danych nie dodaje", bo zbyt czesto to ekipa ludzi: nic nie wysylam (albo wysylam dane zdrowotne bez potwierdzen), ale potem na kazdym forum pisze, ze moje dane sa pomijane....
Mnie niedawmo powalila rozmowa z hodowca, ktory mieszal WD z blotem, ze on dodaje wszystko, a nic sie nie pokazuje. Przy dyskusji wyszlo, ze dodaje wszystko...na swojej stronie internetowej. Uwazal, ze obowiazkiem admina i wloskiego moda jest spisywanie tych danych...
Wiesz - nie wykluczam, ze emaile znikaja, ze zabijaja je spam-boty, ze moze czasem ktos cos i pominie.... Ale z tych wszystkich wojen na koniec malo kiedy wychodzi wina WD....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules