|   |   | 
| 
 | |||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-04-2014, 18:43 | #21 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   | 
|   |   | 
|  15-04-2014, 11:40 | #22 | |
| Tmave Zlo |   Quote: 
  Ale rozumiem, że pogoda wpływa   
				__________________   | |
|   |   | 
|  15-04-2014, 19:43 | #23 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2012 Location: Łódź 
				 |   

Miotów podglądałam sporo, ale ten mnie zmusił do próby zalogowania   Urzekła mnie Wampirzyca, mam słabość do najmniejszych z miotu.   | 
|   |   | 
|  15-04-2014, 21:35 | #24 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Wampirzyca jest urzekajaca   Zwlaszcza jak robi glupie miny i sie drze - mala, ale jak najbardziej z power'em  Towarzystwo ogolnie ostatnio mocno imprezuje i podspiewuje przy mleczarni. Zaczelo sie od jednego wyjca, teraz siadaja, podnosza glowy i wyja grupami. Czasami jak sie za duzo opija, to zaczynaja sie niekontrolowanie wywracac, rzuc sobie rozne czesci ciala albo gapia sie w sciane, az padna na pysk  Pewnie wszystko przez to, ze zaczely juz opuszczac nore i zwiedzac okolice. W glowkach sie poprzekrecalo... Swoja droga o 6 rano obudzil mnie potworny wrzask - to tylko jeden z chlopakow siedzial na srodku pokoju i wolal mame  A ja prawie zawalu dostalam.... Matka oczywiscie luzacko czekala, az przyjde i przyniose brzdaca, bo jej sie nie chce  W kazdym razie wszystkie maluchy otworzyly juz oczy i mialy dzisiaj mala sesje, wiec dorzucam miski/wydry/losie/wombaty czy jak im tam    | 
|   |   | 
|  15-04-2014, 21:59 | #25 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2012 Location: Łódź 
				 |   

Cuda *_* Są słodsze od miodu. Idę płakać w poduszkę. | 
|   |   | 
|  15-04-2014, 22:32 | #26 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   | 
|   |   | 
|  22-04-2014, 19:31 | #27 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Maluchy jedza juz mieso, ucza sie pic wode i lataja po calym domu   Byly tez juz pare razy odkurzane XDDD Wczoraj wygladaly tak:   | 
|   |   | 
|  23-04-2014, 10:10 | #28 | 
| K-Lee Family |   

Śliczne dzieciaczki    | 
|   |   | 
|  23-04-2014, 19:36 | #29 | 
| Member |   

Ania  troszkę mnie nie było na forum i w ogóle byłam mało obecna ale już się uaktywniam i powiem krótko maluchy są przecudnej urody a Wampirzyca mną zawładnęła całkiem. Bardzo zazdroszczę nowym właścicielom tego co ich czeka. Pozdrawiam cieplutko i dużo zdrówka dla maluchów i mamuśki   
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  24-04-2014, 09:26 | #30 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

Sssmok, macie farta ze my z Urciem tak daleko bo bym chyba ktoregos ukradla   , a przeciez mendzioch by sie poplakal z zazdrosci. Nie dosc ze Strzygowe to tatusiem jeszcze nasz ulubieniec   
				__________________ Ja & Urciowaty | 
|   |   | 
|  25-04-2014, 18:15 | #31 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Maluchy skonczyly 4 tygodnie i wygladaja tak:  konek - jak juz pewnie wiesz jedna suczka bedzie mieszkala w Lublinie  Bedzie okazja do spotkania - mam nadzieje  avgrunn - specjalnie dla Ciebie dwie 'pomaranczki' - z miotu K i W (Kikimora&Wiwerna)    | 
|   |   | 
|  25-04-2014, 20:02 | #32 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

oj kusisz, bo jeszcze przyjade i pod pache wezme jedna i druga ^^

__________________ Ja & Urciowaty | 
|   |   | 
|  25-04-2014, 20:12 | #33 | 
| Member |   

Kikimora jest przecudna    
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  26-04-2014, 01:10 | #34 | |
| Tmave Zlo |   Quote: 
  Wobec wypowiedzi Seiti nie za wiele mam jeszcze do dodania szczególnie, że jesteś osobą - jak sama mówisz - "wielowątkową", co ja odczytuję jako "szerokie spojrzenie". Pozdrawiam i znikam, bo pogoda idealna dla nocnego spaceru po wymarłej okolicy. 
				__________________   | |
|   |   | 
|  04-05-2014, 18:51 | #35 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Dzisiejsze maluchy:  I troche fotek z majowki ^^ Wilkor    Werewolf    Warlock's Wesen   (na dole)  Wadera    Wiwerna    Wampirzyca    | 
|   |   | 
|  09-05-2014, 00:50 | #36 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Prawie 6 tygodni za nami    I jeszcze kilka: Wesen  Werewolf  Wadera  Wampirzyca  Wilkor  Wiwerna    | 
|   |   | 
|  09-05-2014, 19:33 | #37 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2013 Location: Kędzierzyn-Koźle 
				 |   

Cudo maluchy   Wilkor i Wampirzyca u mnie prowadzą w notowaniach   
				__________________ Błogosławieni pozytywnie walnięci albowiem oni juz mają raj na ziemi. | 
|   |   | 
|  16-05-2014, 20:13 | #38 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2010 Location: Rataje /Wrocław 
				 |   

Na żywo jeszcze cudowniejsze   Strzygulowe dzieciaczki nie zawodzą temperamentem Wampirzyca w pełni zasługuje na imię haha, małe złoo...   Dzięki za gościnę !!!   | 
|   |   | 
|  18-05-2014, 22:29 | #39 | |
| Gorthan's WeReWoLf |   Quote: 
  Oby wiecej takich odwiedzin  A maluchy cichaczem skonczyly 7 tygodni:   | |
|   |   | 
|  04-06-2014, 20:20 | #40 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

No i wszystkie maluchy porozjezdzaly sie juz do nowych domow   WILKOR (niebieski) jako pierwszy wyruszył do Coruny w Hiszpanii.  by T.Pataky Zaraz po nim WEREWOLF (fioletowy) do Warszawy...  by P.Stachowiak WADERA (czerwona) do Lublina,  by G.M. a WIWERNA (pomaranczowa) zamieszkala w Poznaniu.  by K.O. Chwilke pozniej WARLOCK'S WESEN (zielony) wyjechal do Kaliningradu.  by Olga Na koncu opuscila nas WAMPIRZYCA (rozowa) - wyruszyla w swoja dluga droge do Monachium ^^  Pusto, smutno, ale przynajmniej nogi bede miec wreszcie cale  Czas na odsypianie  Teraz kto inny ma robote   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |