|   |   | 
| 
 | |||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  08-02-2013, 20:26 | #61 | |
| Junior Member |   Quote: 
 1. tak zwykła domowa,staram się raz w miesiącu to przygotować tak 2 kg ryby i 1 kg mięcha . mieszam lyb mielena przemian . i do zamrażarki.a..... zabieraj po zjedzeniu michę bo karlo zaraz chce do niej wejść i sie wysmarować      2.jakby Amelka bardzo chciała z nim chodzic i szkolić to wszyscy zostalibyśmy w tyle i nie mielibysmy szans  .to co oni czasami wyprawiają to szok. jest jeszcze jedna .w marcu będzie miała roczek . ale juz teraz : - strzela mu w nos - targa za uszy - karmi go mieszając w misce suche -czasami daje parówę. ...tylko rodzice są przerażeni co ja czasami wyrabiam   | |
|   |   | 
|  08-02-2013, 22:21 | #62 | |||
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   Quote: 
   Sama mam w pamięci pysk Laili ubabrany posoką. Żeby to był widok estetyczny to nie powiem, ale wyraz "wzniosłego uniesienia" na jej pysku.... bezcenne!  Quote: 
  Spróbuję w swoją maszynkę elektryczną wrzucić surową. Jeśli się zepsuje... cóż, nic nie trwa wiecznie.  Quote: 
   | |||
|   |   | 
|  08-02-2013, 22:45 | #63 | |
| Junior Member |   Quote: 
 nie zepsuje , zawsze możesz lekko pokroić przed wrzutem a teraz bezcenne..... Last edited by Piter; 28-02-2013 at 07:58. | |
|   |   | 
|  08-02-2013, 23:57 | #64 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

faktycznie hardkorowe fotki    
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  08-02-2013, 23:59 | #65 | |
| Call Me Sexy Srdcervac |   Quote: 
  A ze mnie w kolejce na stacji benzynowej przepuszczają jak wracam z cwiczyska to tylko kolejny plus  Podoba mi sie Wincenty Kadłubek, konkuruje z Striptizerka   | |
|   |   | 
|  09-02-2013, 00:03 | #66 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2009 
				 |   

Spojrzenie na 4. zdjęciu: stała czujność.   /No tak.... przecież każdy już się czai by zakosić królilasa i pomemlić go z lubością  / ... A ryby spróbujemy kroić i mielić surowe: w końcu surowizna dobra rzecz.   ... My teraz mieliśmy "odesłanie świnki do chrumkającego raju".... trąble przebierając łapkami czekają na poćwiartowanego surowego czerepa... może uda mi się jutro zrobić zdjęcia...   | 
|   |   | 
|  09-02-2013, 19:27 | #67 | 
| Junior Member |   no to mam nowy film . może dla niektórych tobedzie "hororrrrrrrr" a dla nie których ......., ale to jutro z pracy ( zapomniałem hasła  ) | 
|   |   | 
|  09-02-2013, 19:39 | #68 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

czekamy z niecierpliwością    
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  11-02-2013, 08:39 | #69 | 
| Junior Member |   

nowy film  w dziale Wychowanie i charakter Małe dziecki i wilczak  a przy okazji dla zainteresowanych w dziale Różne Obroża skórzana jeszcze do poprawki ciut jakieś 5 cm za duża   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |