|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  23-03-2012, 14:43 | #21 | 
| złośliwy krasnolud Join Date: Aug 2007 
				 |   

możliwe że jak będzie fajna pogoda to my pojawimy się z Olgą

__________________ CIRI Wilk z Polskiego Dworu ['] | 
|   |   | 
|  01-04-2012, 02:45 | #22 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |   

Udało się i będziemy   Baldur w pośredniej. Do zobaczenia   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | 
|   |   | 
|  05-04-2012, 01:46 | #23 | 
				 |   

PSY : Klasa baby ( 2 ) GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna GRAN ROJO CORAZON Atropa Bella Donna Klasa szczeniąt ( 1 ) DIACHEL Welkoscyrz Klasa młodzieży ( 5 ) ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni BARUCH Wilczy Duch DARK Srdcervac ESKEL Wilk z Polskiego Dworu GAJ z Udoli Ticha Klasa pośrednia ( 1 ) BALDUR Braterstwo Wilczaków SUKI : Klasa baby ( 2 ) DIABLICA Galicyjski Wilk GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna Klasa młodzieży ( 1 ) BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch Klasa otwarta ( 1 ) CZAKRAM Galicyjski Wilk Do zobaczenia  Już się nie mogę doczekać spotkania ''starych'' znajomych, jak i poznania nowych   
|   |   | 
|  15-04-2012, 19:51 | #24 | 
| K-Lee Family |   

Ogromne gratulacje dla wszystkich   Pogoda nas nie rozpieszczała, ale i tak było fajnie, w takim gronie i z takim wsparciem nie mogło być inaczej?  Znowu jestem dumna z moich dzieci  Jared znowu wybitnie obiecująca i 2, bo choć wysoki to dla sędziny za lekki  (ale odbije sobie jak wydorośleje, bo będzie cudnie lekkim fajnym psem  ) Mandżur znowu wybitnie obiecująca 1 i Best Baby, szaleje chłopak  Na finałach został wybrany po pierwszej selekcji ale potem już sędzie wybrał haszczaka i miniaturowe rasy  Beata i Kaya, dziękuję Wam za pracę jaką wkładacie w moje kochane dzieciaki, bo nie mogę się za nie wstydzić  Z Leelki mimo wszystko jestem dumna, bo swój atut, czyli ruch pokazała i biegła pięknie. Nawet ząbki sędzina mogła sprawdzić sama, choć sunia jest nieśmiała  i nie lubi dotykania i obcych  Diablica wybitnie obiecująca 1, należało się dziewczynie, zadziora jest, a co  Lunek Zwycięzca Młodzieży i Najlepszy Junior, a na Bisach... BIS 3 Junior!!!!!!!!!!! w stawce milion pięćset sto dziewięćset psów!!!!  Gratulacje także pozostałym bo wszystkie te nasze wilczaki fajne są   | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 20:53 | #25 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2010 
				 |   

Gratulacje dla wszystkich   i dziękujemy za miłe spotkanie  Tu trochę zdjęć z dzisiejszej wystawy https://picasaweb.google.com/1003807...Ojvh9zkoMbnbw# Niestety umknął nam w ringu DIACHEL Welkoscyrz, przepraszamy   | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 21:34 | #26 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

Gratulacje dla zwyciezców   było super miło .a ciacho z fiołkiem pyyyycha  .Pozdrawiam Spiderka | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 21:54 | #27 | 
| K-Lee Family |   

Jagoda, zapomniałam o ciachu!!! Pierwsza klasa!!!    | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 22:02 | #28 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

I nas nie było? ;( Buuuuuuuu

__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 22:07 | #29 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2011 Location: Kłodzko/ Ząbkowice Śl. 
				 |   

dzięki za komplementy dotyczące ciacha   a Dark 3 lokata, ocena doskonała, ale za jasne oko ma bidulek  musiałam to napisać :P 
				__________________ Jagoda, Łukasz i Dark Srdcerváč | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 22:13 | #30 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   

Przepraszam za ignorancje, ale co to za wilczak na zdjeciu nr 113?
		 | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 22:18 | #31 | 
| aen'drean va, eveigh Ain! |   

Bodajże mała Diablica Galicyjska    
				__________________ 'Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś' Antoine de Saint-Exupery | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 22:25 | #32 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2011 Location: Trójmiasto 
				 |   | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 22:29 | #33 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2011 Location: Łódź 
				 |   

dziękujemy bardzo Agni za fajne zdjęcia, nie ma z ringu ale jest masa innych  bylo nam bardzo miło wszystkich poznać i do następnego razu  oczywiście gratulacje dla zwycięzców! 
				__________________ Diachel Welkoscyrz (Luby) | 
|   |   | 
|  15-04-2012, 22:46 | #34 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

A tak na foto113 to moja Diablica GW ,kolorowa jak jesień     Pozdrawiamy | 
|   |   | 
|  16-04-2012, 01:07 | #35 | 
				 |   

Gratulacje dla wszystkich   Szczególnie dla Lunarka, za którego razem z mamą mocno trzymałyśmy kciuki na finałach  Baldur - ocena doskonała, lokata I, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie, BOB    
|   |   | 
|  16-04-2012, 08:32 | #36 | |
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   Quote: 
  !   Strasznie jestem dumna z dzieciaka szanownego za to BIS III Junior!!    W takiej dużej stawce to jest coś!  Plotka też głosi, że młody bardzo ładnie się zachowywał w ringu i pokazał zęby i jajka jak profesjonalista   Żałuję tylko ,ze na żywo nie widziałam! szczególnie,ze były ciastka z fiołkiem   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|   |   | 
|  16-04-2012, 12:05 | #37 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

OOO ile zdjęć, aż miło pooglądać   )) Gratulacje  I widzę że Diablica rośnie jak na drożdzach  ) | 
|   |   | 
|  16-04-2012, 12:16 | #38 | 
| VIP Member |   

Super fotki....   Lacznie z pokazowkami "z jaka energia powinien smigac wilczak w ringu": ..i "jak wilczak powinien byc zbudowany": 
				__________________ Last edited by z Peronówki; 16-04-2012 at 12:21. | 
|   |   | 
|  16-04-2012, 12:26 | #39 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

Ha ha   Margo, a mnei się wydawało że w ruchu głowa ma być noszona równo z grzbietem   )))) | 
|   |   | 
|  16-04-2012, 15:37 | #40 | |
| VIP Member |   Quote: 
   Glowe ladnie nosi na pierwszej fotce Diablica. Druga fotka nie bardzo jednak pasuje jako "pokazowka", bo widac szersza klatke, a wilczak jednak powinien miec waska; ruch CsW ogladany z przodu wyglada jednak inaczej. Malo fotek go pokazuje, wiec nic nie wkleje - w kazdym razie ten psiak ma ladny front: 
				__________________ | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |