|   |   | 
| 
 | |||||||
| _Administracija Klausimai susiję su Wolfdog veikimu, duomenų baze ir kitais techniniais klausimais | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  16-01-2008, 19:40 | #1 | 
| ir Brukne |  Prisijungimo problemos 

Gal kas žinot, ar yra kokia galimybė pasikeisti slaptažodį, t.y. pasidaryt kokį nori, o ne kokį duoda WD?.. Nes mane vis "pamiršta", tada reikia pašto dėžutėj susirasti laišką su slaptažodžiu, nes įsiminti tokį man per sunku   Tikrai žinau, kad Natalija likusi be slaptažodžio, o Gintautė išvis išjungta kaip vartotojas. Negeroka   | 
|   |   | 
|  17-01-2008, 18:29 | #2 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2007 
				 |   

spaudi kur dabar virsui sviesiai  melynoi juostoi UserCP tada kairej toksai mygtukas :E-mail i Has ir ten kazkas panasaus i slaptazodzio pasikeitima.. Nezinau pati nebandziau nes mane "atsimena" ir dar ne karto nebuvo kad pamirstu   
				__________________ http://public.fotki.com/arnestyte | 
|   |   | 
|  18-01-2008, 01:01 | #3 | 
| Member |   

Man tai kiek kitokios bėdos.. forume paprastai galiu prisijungt, ale vat šiaip puslapyje neina.. taigi negaliu peržiūrėt tos informacijos duombazėje, kuri skirta registruotiems vartotojams.. erzina...
		 | 
|   |   | 
|  18-01-2008, 09:38 | #4 | |
| ir Brukne |   Quote: 
 Angliškam forume paaiškinta kodėl taip yra - sako, laikina  Nesuprantama, atrodo man pavyko  Ačiū   Last edited by Vaiva; 18-01-2008 at 09:46. | |
|   |   | 
|  18-01-2008, 13:42 | #5 | 
| Member |   

laikina, tai laikina, ale tai jau ne vieną mėnesį trunka    | 
|   |   | 
|  19-01-2008, 19:05 | #6 | 
| Moderator |   

gali ir pora metu trukt   gi daugiau yra tokiu kuriems kazkas nesijungia, o kaip zinom, Peronams ne tai galvoj dabar. aciu uz kantrybe Last edited by wolfin; 19-01-2008 at 19:09. | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |