|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Wystawy sa jak hazard, wchodzisz i nie wiesz czy wygrasz czy przegrasz i nic tego nie zmieni
Mysle, ze nigdy nie bedzie ustawienia stawki tak, zeby sie kazdemu spodobala i zadna komisja tez nie dalaby temu rady. Jak swiat swiatem drugi koniec ringowki miewa znaczenie i nic tego nie zmieni. Wzorzec, jak sie okazuje, tez podlega interpretacjom Na szczescie po kilku doroslych wystawach kazdy wie co ma i jedna czy dwie wtopy, czy to "statystyczne" bdb nie robi specjalnej roznicy . Tak jest w dokladnie kazdej rasie A pies i tak ma to wszystko gdzies |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Chyba tak
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
K-Lee Family
|
Gaga chodzi tu o kumoterstwo, czy może obywatelstwo, a może o jeszcze inne przyczyny??
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
Chyba wszystkie te elementy miały bądź będa miały gdzieś miejsce. Tak samo jak dobry dekolt, kasa czy jakis inny biznes
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
K-Lee Family
|
Czyli czas przygotować bardziej wydekoltowane koszulki wilczakowe dla Pań??
Oj nie mogę się doczekać naszego maleństwa i naszych pierwszych wystawowych kroków |
|
|
|
|
|
#7 |
|
love and terror
|
oczywiscie, to TE tenisowki...
sliczne, prawda? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Sejmowa by dała
Przy okazji dwie sprawy: 1. Mnie się Big Wakan podoba, chociaż, jak u każdego psa, "coś tam" można mu zarzucać. 2. Uprasza się szanowne Właścicielki o zastosowanie do sugestii Gii i ubieranie się w bluzeczki z jak największymi dekoldami - jestem osobiście zainteresowany |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Oczywiście "t", a nie "d" - temat mnie zbyt "poruszył"
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VIP Member
|
To zrozumiałe
Postulat moze zostać wziety pod rozwagę pod warunkiem, żę będziesz miał coś do powiedzenia przy sędziowaniu |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wilczy Duch
|
No przyznam ze ostatnio jak widzialm dziewczyny na wystawach i ich.. hmm stroje.. Bylam w szoku.. Ale najlepsze i tak sa tenisoweczki czy to adidasiki pewnego wystawcy.. Zieloniutkie i .. w żabki
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Member
|
Quote:
Ale jeśli myślisz, że zadowolę się oglądaniem dekoltów, to GRUUUBOOO się mylisz![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
VIP Member
|
Quote:
( zaraz po tym jak zostaną wydane zgody na pismie od "lepszych połówek" |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() OK, kto nie byl dla tego kilka slow wytlumaczenia... Dziwilo nas, ze psa przejmuje przed finalami pewien PROFESJONALNYM handler z Wloch. Ale nie dziwily nas juz mrugniecia i powitania z pewnymi sedziami... Tak samo jak to, ze w rasach narodowych w rzeczywistowsci NIE BYLO zadnego porownania. Szkoda - zawsze wybor ras narodowych byl konkurencja, gdzie wystepowaly wszystkie oceniane psa i inny sedzia ponownie wybieral tego najlepszego - KAZDY na nowo mial szanse.... Teraz tego juz nie bylo... moze to dlatego na wystawie nie bylo ANI JEDNEGO Slowackiego psa... Ale OK, fakt oceny dwunoga zamiast psa pozostawiamy na boku... Generalnie chodzi o sam styl lub jego kompletny brak... Co rzucalo sie w oczy? Cos kompletnie innego niz u nas.... Przed soba mial czlowiek eleganckiego pana, w eleganckim garniturze i NIESAMOWICIE KICZOWATYCH trampkach. Brak gustu az powalal, ale rzeczywiscie trzeba przyznac, ze jest to doskonaly znak rozpoznawczy... Nie zmienia to faktu, ze tu musze podziekowac pani Supronowicz, jak i calej ekipie naszych polskich profesjonalnych handlerow, czy pracy, jaka ma na koncie chocby Charles.... Ze zakrzewili w naszej kynologii styl "amerykanski" i "europejski klasy wyzszej", ktory od tego, ktory widzielismy w wykonaniu wloskiego Profi-Handlera wyroznia sie przede wszystkich KLASA. W Polsce profesjonalnego handlera pozna sie po swietnej prezentacji i poziomie.... az chce sie nasladowac... W wykonaniu wloskiego handlera zastanawialismy sie czy bylibysmy gotowi tak PAJACOWAC w ringu glownym...
|
|
|
|
#15 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ja proponuje sie nie rozdrabniac na dobieranie obuwia tylko walnac od razu z grubej rury i zalatwic taki stroj:
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|