|   |   | 
| 
 | |||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  30-08-2011, 23:04 | #1 | 
| Kawał ch*ja |  Nowe koszulki :-) 

Nie będę się rozpisywał wiele, już jest nowy projekt koszulek wolfdogowych :-) Cena za sztukę to 35-45 zł, zależy od ilości chętnych, a dlatego może wynieść więcej, że jest więcej kolorów w nadruku niż w poprzednim wzorze :-) Zamówienia słać na [email protected] :-)  Z tyłu logo Łukasza, który w całości wykonał i wymyślił projekt :-) Czarne, białe, męskie, damskie, full rozmiarówka, na zamówienia czekamy do 30 września, co oznacza, że zainteresowani otrzymają koszulki mniej więcej na początku listopada :-) Przypominam, [email protected] to adres zamówień - nie pisać privów, bo wszystko się pomiesza  Pozdrawiamy :-) 
				__________________ Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. | 
|   |   | 
|  30-08-2011, 23:10 | #2 | 
| Senior Member Join Date: Feb 2010 Location: Warszawa 
				 |   

CZCZCZCZAAAADDDDD       !!!!!!!! | 
|   |   | 
|  30-08-2011, 23:12 | #3 | 
| Kawał ch*ja |   

Ostateczną cenę podam jak uzgodnię wszystko z drukarnią :-)

__________________ Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. | 
|   |   | 
|  30-08-2011, 23:21 | #4 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Jak dasz cene ostateczna (dla nas max 35zl) to sie piszemy
		 | 
|   |   | 
|  30-08-2011, 23:24 | #5 | 
| Kawał ch*ja |   

wszystko zalezy jak sie z drukarnia dogadam    
|   |   | 
|  30-08-2011, 23:27 | #6 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2009 Location: Wolne Miasto Gdańsk 
				 |   

Świetne. Jak cena nie będzie wygórowana to biorę dwie.   | 
|   |   | 
|  30-08-2011, 23:29 | #7 | 
| Kawał ch*ja |   

cieszy nas takie podejscie    
|   |   | 
|  30-08-2011, 23:37 | #8 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Faaaaajjnaaaaa   Przyda sie na spacery   | 
|   |   | 
|  31-08-2011, 09:05 | #9 | 
| VIP Member |   

A ja bym chciała pomarudzić i mieć koszulkę bez górnego napisu   Ale grafika- mniodzio, fajna wilcza głowa   | 
|   |   | 
|  31-08-2011, 09:46 | #10 | 
| Member Join Date: Aug 2010 Location: Warszawa 
				 |   

I ja bym chciała tak jak Gaga    | 
|   |   | 
|  31-08-2011, 10:37 | #11 | 
| Kawał ch*ja |   

To juz trzeba sie z Lukaszem dogadywac    
|   |   | 
|  31-08-2011, 10:47 | #12 | |
| Ardal Conall |   Quote: 

__________________ Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. | |
|   |   | 
|  31-08-2011, 11:19 | #13 | 
| Junior Member Join Date: Jul 2011 Location: Brwinów 
				 |   

Oj tak... bez huskkiego...  wstepnie też na 2 się piszę   
				__________________ Aroon ( Barbelo Wilczy Duch ) Atman NEMO ME IMPUNE LACESSIT | 
|   |   | 
|  31-08-2011, 11:40 | #14 | 
| Kawał ch*ja |   

Mozna zrobic 2 wersje   ci, co chca z Huskym - beda mieli z Huskym, a ci co nie chca - beda mieli bez :-) nie wiem tylko jak to sie rozlozy na koszty, ale mysle, ze nie bedzie wiekszych problemow :-) 
|   |   | 
|  31-08-2011, 12:10 | #15 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

'this is wolfdog' tam zamiast glowy tego wilka powinna byc twarz spartanina   | 
|   |   | 
|  31-08-2011, 12:25 | #16 | 
| Kawał ch*ja |   

jestes pierwsza, ktora to rozkminila ;D

|   |   | 
|  31-08-2011, 20:59 | #17 | 
| Kawał ch*ja |   

No, mam wstepne info - jest opcja "bez husky" :-) czekam na [email protected] :-)

|   |   | 
|  31-08-2011, 22:17 | #18 | 
| Junior Member |   

dla posiadaczy szczeniaków przydałaby się jeszcze koszulka z napisem: "It's not a fox!"  taka luźna propozycja 
				__________________ BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch | 
|   |   | 
|  31-08-2011, 22:21 | #19 | 
| Kawał ch*ja |   

co racja to racja   ale pamietaj - szczeniaki dorastaja   
|   |   | 
|  31-08-2011, 23:33 | #20 | 
| Junior Member |   

no jedyna pociecha w tym temacie, że rosną jak na drożdżach dosłownie!    
				__________________ BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |