Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Mimo téma

Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2008, 20:52   #1
Bohemia Luaro
Junior Member

Send a message via ICQ to Bohemia Luaro Send a message via Skype™ to Bohemia Luaro
Default Prosím, najde se někdo, kdo finančně pomůže na záchranu mého čsv?

možná jste už někteří tuto prosbu četli na www.bohemialuaro.wolfdog.cz

Jedná se o mé nové štěňátko, které má, jak to tak vypadá - neurologickou vadu. Abychom zjistili o co se přesně jedná, potřebuji sehnat čásku 16 000kč, za které uhradím testy, které zjistí o co se přesně jedná.

Bohužel jsem momentálně v situaci, kdy je pro mě tato částka hodně peněz. a proto upřímně prosím, jestli se někdo najde, kdo by pomohl jakoukoliv finanční částkou...
Nejde ani napsat, jak bych mu byla vděčná.

děkuji

Lucie Chovancová

číslo účtu 214138611/0300

tel 777807970
[email protected]
Bohemia Luaro jest offline   Reply With Quote
Old 10-02-2008, 21:08   #2
Mirkawolf
Member

Mirkawolf's Avatar

Send a message via ICQ to Mirkawolf Send a message via Skype™ to Mirkawolf

Quote:
Originally Posted by L-u-c-i-e View Post
možná jste už někteří tuto prosbu četli na www.bohemialuaro.wolfdog.cz

Jedná se o mé nové štěňátko, které má, jak to tak vypadá - neurologickou vadu. Abychom zjistili o co se přesně jedná, potřebuji sehnat čásku 16 000kč, za které uhradím testy, které zjistí o co se přesně jedná.
[email protected]
A co na to chovatel, s tim uz jsi mluvila? Je to prece i v jeho zajmu, zjistit co pejskovi je.
Old 10-02-2008, 21:13   #3
Bohemia Luaro
Junior Member

Send a message via ICQ to Bohemia Luaro Send a message via Skype™ to Bohemia Luaro

Quote:
Originally Posted by Mirkawolf View Post
A co na to chovatel, s tim uz jsi mluvila? Je to prece i v jeho zajmu, zjistit co pejskovi je.
ano už jsme spolu mluvili přes mobil. Mluvil o tom i se svým veterinářem, který Carin očkoval a prohlížel když byla ještě u něj. jeho veterinář tvrdí, že to můžeou být natáhlé šlachy, svaly... ale to by přece kňučela, a nebo otrava, ale na to už jsme těsty dělali... i a pí Matušincovou o tom mluvil, jestli se to náhodou nevyskytlo v rodu Carin, ale pry nic... tak nevím
Old 10-02-2008, 23:01   #4
Natas
Junior Member

Natas's Avatar

Send a message via ICQ to Natas
Default Názor

Milá paní chovatelko. Problém, který řešíte u tak malého zvířátka, je velice zajimavý nejenom tím že se jedná o poměrně geneticky zdravé plemeno, u kterého je výskyt podobných nemocí raritou, ale také ve Vašem přístupu. Uvažte, jestli je pro psa vhodné žít život pod dozorem lékařů a každou chvilku ho uspávat a nebo jinou léčbou trápit. Jako chovatel bych takové zvířátko nechal utratit, samozřejmě podle zakona - uspat. A nadale je velice zajímavá reakce - tedy spíše nečinnost chovatelské stanice, ze které pochází tato fenka. Chci říct, chovatelé postiženého zvířete by měli mít největší starost hned po Vás, aby štěněti byla dostatečně rychle poskytnuta péče. Tedy by vám měli poskytnout vami žádané finanční prostředky.
A jen tak na okraj bych se zajímal, jestli by jste sice přeléčené, ale takhle postižené zvíře byla ochotna použít v chovu poněvadž vady nebo nemoci vámi zmíněné jsou dědičné.
Natas jest offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 06:51   #5
Bohemia Luaro
Junior Member

Tato fenka by do chovu určitě nešla, nedovolila bych, aby někdo musel prožívat, to co já...
Old 11-02-2008, 09:45   #6
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Dobrý den, je mi Vaší fenky líto, zkusila jste i jiného veterináře? Nevím odkud jte, ale jestli někde ze středních Čech mohla bych Vám doporučit naší lékařku. Možná by Vám pomohla. Operace Qeronkova rozpáraného žaludku po pozření špízu i s jehlou mě vyšla na čtvrtinu ceny v Praze nebo v Brně. Nekvasilová
RadeKKK jest offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 12:04   #7
Heňa
Junior Member

Dobrý den,po přečtení vaší prosby,Vám posílám aspoň malou částku-snad pomůže a nezůstanu sama,kdo přispěje.Celá částka se asi nevybere ale i málo jistě pomůže.Fenečky je mě líto a Vás taky.I si já myslím,že by se měl zajímat chovatel.Ale....Nevím,jak je štěňátko staré a jak se jeho "nemoc" projevuje...Ať jste co nejdříve v pohodě!
P.S....nedávno jste přemýšlela,že si vezmete fenku odrostlou...Briu.Snad jsem si Vás nespletla.
Heňa jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules