|   |   | 
| 
 | |||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  18-05-2014, 17:16 | #1 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |  Wilczakowa Noc Świętojańska, czyli CACIB Kraków 

Tak jak w tamtym roku, tak i teraz w Krakowie będziemy mieć w czerwcu (14-15.06) dwie wystawy: Krajówkę I grupy w sobotę i CACIB w niedzielę.  Fajnie się będzie przy tej okazji spotkać  Zgodnie z nową świecką tradycją zapraszamy na przenocowanie do nas pomiędzy wystawami  Zapraszamy i tych, którzy będą się prezentować na ringu i tych którzy nie będą, a po prostu chcą się spotkać przy ognisku i winie, bez względu na to, czy mają do nas daleko czy blisko.  Zrobimy sobie Wilczakową Noc Świętojańską, trzeci już raz.  A co tam, że tydzień wcześniej  . Okazja jest!  Będzie ognisko a na nim kociołek z gulaszem, będzie wino z kwiatków takie jak ostatnio (już sobie bulgocze, żeby sobie tylko zdążyło dobulgotać na czas  ). Pogodę zamówiłam taką jak w latach poprzednich, czyli mega upał, więc się szykujcie  Zapraszamy bardzo serdecznie!!!   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  18-05-2014, 17:58 | #2 | 
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   

My to się jeszcze do jutra pobijemy z myślami, czy się wystawiać czy nie, ale niezależnie od decyzji będziemy i na wystawie i u Was... i już nie możemy się doczekać spotkania   Jeśli któreś z naszych win zdąży "dobulgotać" na czas to weźmiemy!   Aaa... i piwo Bartkowe też weźmiemy, a co   | 
|   |   | 
|  19-05-2014, 14:26 | #3 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2011 Location: Warszawa / Wilkowa Wieś 
				 |   

My już zgłoszeni na obie wystawy   Zobaczymy czy pannie Belit się to spodoba. Weźmiemy ze sobą nasze miejscowe specjały  Oby tylko zamówiona pogoda się sprawdziła! No i oczekujemy licznego towarzystwa   
				__________________ Amra Nemo Me Impune Lacessit Czarodziejka Belit Wilk z Baśni | 
|   |   | 
|  19-05-2014, 19:41 | #4 | 
| Member Join Date: Mar 2011 Location: Świętokrzyskie/Kraków 
				 |   

Co do tej pogody to ja bym może poprosiła, żeby nie było upału   Ciepło, ale nie upał, prooszę  Co roku umieram przez te upały, a potem jestem wodzem "Czerwona Twarz"   | 
|   |   | 
|  19-05-2014, 21:21 | #5 | 
| K-Lee Family |   

Ja też poproszę słonecznie z temperaturą umiarkowaną   Postaram się dotrzeć z jakąś suką   | 
|   |   | 
|  22-05-2014, 21:44 | #6 | 
| Junior Member |   

Ma ktoś jakieś auto do tuningu? Jeśli tak to się polecamy    
				__________________ Zack. My name is Zack. | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |