![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Wracając do tych artykułów... Rozbawił mnie pewien fragment, który sugeruje, że trzymamy w domach maszyny do zabijania, które czyhają na nasz jeden niewłaściwy ruch...
![]() "Ostrzegam wszystkich właścicieli czechosłowackich wilczurów (ceskoslovensky vlcak – czeslovakian wolfdog, FCI 332): strzeżcie się, macie w domu bombę atomową." ![]() Denerwują mnie ludzie, którzy nie znają się na czymś, a gadają bzdury, które (w tym wypadku) chyba każdy z naszych psów jest w stanie obalić swoim przyjacielskim nastawieniem do świata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
ubicazione: Warszawa
|
![]() Quote:
![]() A tak na serio, to trochę prawdy w tym jest. Wilczak to spore wyzwanie. To nie jest pies, który zamieszka z Tobą, będzie Twoim przyjacielem, the end. Sporo pracy trzeba włożyć w ułożenie psa. I jeżeli zaniedba się problemy, jeżeli się ich nie widzi, można sobie zrobić duże kuku. Zwłaszcza przy samcu. (Tyle wiedzy, przynajmniej udało mi się zebrać na temat rasy w przeciągu ostatniego roku ![]() Pewnie ludzie mają różne doświadczenia, wszystko zależy od układu charakterów pies-przewodnik. Jasne, psy są otwarte i wesołe. A włożona praca daje owoce w postaci wierności, przyjaźni, ba - czasem nawet posłuszeństwa ![]() ![]()
Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) Ultima modifica di jaskier : 12-11-2011 a 09:51 AM Motivo: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
ja uwazam ze wilczak jest wlasnie domowym pupilem, tyle ze dla dosc aktywnych, choc niekoniecznie sportowo/ruchowo ludzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
ubicazione: Warszawa
|
![]()
Ta, wilczak, york, labrador... co za różnica? Chyba tylko w kolorze
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
nie rozumiem takiego myslenia- wilczak to domowy pies nie kojcowy, kedy liudzie pytaja sie co to za rasa mowie ze to pies dla doma i rodziny z specialnymi wymagianami. a co jaskier sugeruje ze to kto? monstr czy cos?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
Lubię to!!!! ![]() |
||
![]() |