|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  16-09-2011, 10:23 | #1 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |  2xCACIB Poznań - 22 i 23.10.2011 

Kto się wybiera na tegoroczny podwójny Poznań?  My będziemy  Lu ostatni raz w "średniakach"   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  16-09-2011, 10:47 | #2 | 
| aen'drean va, eveigh Ain! |   

Bez sensu że już nie można wysyłać zgłoszeń. Ja z Centusiem bardzo chciałam jechać... Ale za późno się obudziłam jak się okazuje bo termin przyjmowania zgłoszeń już dawno minął    
				__________________ 'Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś' Antoine de Saint-Exupery | 
|   |   | 
|  16-09-2011, 11:01 | #3 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2011 Location: Warszawa 
				 |   

My będziemy. Po raz pierwszy w młodzieży.

__________________ Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) | 
|   |   | 
|  16-09-2011, 15:40 | #4 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |   

Ja zapisałam Baldura już po czasie, dokładnie 12 września ( formularz działa ). Dostałam maila potwierdzającego i nie wiem co dalej   Jeśli przyjmą to zgłoszenie to super, a jak nie to trudno  Zadzwonię do Poznania i zobaczę co mi powiedzą. Jeśliby się udało to Baldur będzie biegał w młodzieży. 
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | 
|   |   | 
|  16-09-2011, 22:42 | #5 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   

Nie wiem, co mnie podkusilo, ale zglosilam Biesa do posredniej  jesli nic sie nie wydarzy, i bedzie juz nowe autko, to, przyjedziemy. Jesli nie - 240 zeta pojdzie w kosmos   | 
|   |   | 
|  17-09-2011, 09:55 | #6 | 
| Member |   

My będziemy tylko w niedzielę - Xipe będzie miała wtedy swój debiut w babikach.

__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | 
|   |   | 
|  20-09-2011, 13:51 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |   

Nas jednak nie będzie   Napisali mi, że albo dzisiaj opłacę zgłoszenie albo nas wykreślą. Cóż, kasę będę miała dopiero w przyszłym tygodniu, więc nic z tego  Pozostaje mi tylko jechać do Częstochowy na krajówkę   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 20-09-2011 at 18:18. | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |