![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Powiedzcie - gdzie mozna jeździć z dużym psem? Są tutaj zdjęcia ze znanych miejsc, miast, gór. TO MOŻNA WSZĘDZIE TAM Z PSAMI???? Np. w Góry Stołowe.... wpuszczają tam psy?? Mój luby nie chce się zgodzić specjalnie na 2 psy, 'bo gdzie z nimi jeździć.' Jak to jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
"Tata" Demolki :-)
|
![]()
To mu powiedz że mozna jeździć w te same miejsca gdzie się jeździ z jednym !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ach Ty!! tylko coraz więcej zakazów.. naprawdę można na szlaki w górach z psem??? uwielbiam wbiegać na Szczeliniec, jak jesteśmy u jego rodziny (Kotlina Kłodzka) i coraz lepiej mi to idzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
"Tata" Demolki :-)
|
![]()
No to wilk potrzebny.
On pobiega. I to chętnie. Pytanie czy mu dorównasz chłe chłe. ![]() Psiak Cie wykończy na starcie i popadniesz w depresje :-)
![]() |
#5 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#9 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Jest to jawna dyskryminacja psów, ale czasem można co dowcipniejszych strażników na to nabrać. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Distinguished Member
|
![]()
Przy okazji mam do Was pytanie:
Rok temu we wrześniu pracowałam i w związku z tym też mieszkałam przez tydzień w centrum Białegostoku, przechodziłam codziennie dwukrotnie przez wspaniały park, sporo spacerowaliśmy po mieście, w okolicach pałacu i przez cały ten czas nie widziałam psów oprócz jednego małego jamnika na smyczy. W porównaniu z Krakowem, gdzie (niestety, zresztą) idąc rano ulicami trzeba uprawiać slalom, psy i ich właściciele juz z daleka rozpoznają swoje sympatie i antypatie i raczej nikt nie przejmuje się zakazem puszczania psów w parkach i na skwerach - ten ‘pusto-psian’ wydawał mi się ogromnie dziwny.... Może to był przypadek, ale psiarzy nie widziałam ani rano, ani po południu, ani wieczorem.... Tak mnie to zaciekawiło, że końcu chodząc po mieście zajmowałam się głównie wypatrywaniem psów… ![]() Może ktoś mieszkający w tamtym regionie wytłumaczy mi, co się za tym kryje -czy w centrum Białegostoku ludzie nie mają psów, czy jest to polityka miejska czy jeszcze cos innego – np. może jest jakieś miejsce poza centrum gdzie zwyczajowo wyprowadza się psy? Tylko jak one się tam dostają skoro nie chodzą po mieście? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Tatry faktycznie są "niemożliwe", nawet w Bukowinie mielismy kłopoty z poruszaniem się z psem po okolicznych zagajnikach, ale wyprawy na Turbacz, póki co jakoś się udają przy zachowaniu ostrożności (pies biegnie blisko ludzi) Tak samo w okolicach Wisły, Porąbki, Szczyrku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() NB Białystok bardzo mi się podobał - byłam tam po wielu latach i widać ogromne zmiany na lepsze. No i kapitalni, niezwykle serdeczni ludzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Distinguished Member
|
![]()
To prawda, to miasto ma swoje uroki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Distinguished Member
|
![]()
to powiedzcie, gdzie w Polsce można z psami... Szczególnie preferujemy góry lub jeziora (bardziej te pierwsze, w szczególności Kotlina Kłodzka). Zawsze chodzilimy po górach i tak chciałam, by pies też mógł. hm....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
love and terror
|
![]()
Jak dla mnie przykroscia jest rowniez to ze nie mozna z psem na plaze Rozumiem na strzezona ale na niestrzezona?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Rok temu zwiedzilam cala Kotline Klodzka z TRZEMA psami :P
Mam swietne miejsce w cichej wiosce kolo Barda, jakbys chciala to sluze adresem (maja tam 5 psow ![]() Znam tez fajne miejsce pod Brodnica (jeziora!) gdzie lubia psy w kazdej ilosci a ludzi tam jeszcze malo, jestem tam prawie co roku ![]() masa jezior, lasy, grzyby, stary mlyn...marzenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|