![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Na czeskim forum toczy sie goraca dyskusja... Ale mniejsza o nia... w trakcie jednej ze sprzeczek pojawilo sie juz KULTOWE okreslenie naszej rasy...
http://www.wolfdog.org/forum/showpos...&postcount=111 Szkoda by bylo tego nie wykorzystac i nie przygotowac koszulek z logiem i napisem Nukleární bestie To bylo pol-zartem, pol-serio... ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
jasne - ty pierwsza napisalas ale ja pierwsza idea walnelam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Translate googla dosyc pokracznie tlumaczy, moglby ktos bardziej swiatly
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
"Czy możecie mi wyjaśnić, co to jest za miejsce dla fanatyków i sekty rasy czechosłowacki wilczak? Nawet po dwudziestu latach nie rozumiem kynologicznych ekspertów. Ale niektóre csv poznałem. Zawsze podkreślam - zawsze - było to złośliwe, niewyrównane, agresywne i podłe zwierzę, zagrażające innym psom w parkach. O ile mnie pamięć nie myli, szło o jakiś bolszewicki eksperyment który miał na celu uzyskać krwiożercze nuklearne bestie, ku ochronie naszego spokojnego snu przed naruszeniem granic naszego komunistycznego raju. Inicjator tego fantasmagorycznego pomysłu był rzekomo niedawno za coś w kynologii wyróżniony i ten dziwny pomylony agresywny pies-wilk mutant żyje dalej. Niestety. Ale może się mylę, może chodzi o to że tego mutanta hodują tacy ludzie jak wy jesteście, którzy twierdzą, że najbardziej niebezpiecznym psem jest labrador i dalsza rozmowa jest bezsensowna." Last edited by Katka; 23-03-2010 at 12:07. Reason: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
O rany, ale "pojechał(a)"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |