|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
|
|
|
#1 | |
|
Wilkokłak
|
Citation:
Łowca w sumie też po powrocie ma jakby trochę rozstrojony żołądek, ale raczej skłonna byłam (i jestem nadal) szukać przyczyny w podróży i przeżyciach. Cóż, trzeba będzie uważnie obserwować. No i szkoda, że Was "dorwali". Oni przed tą granicą stali, jak jechaliśmy zarówno w jedną, jak i w drugą stronę. Nam się upiekło, szkoda że Wam nie. Napiszcie, jak już będą wyniki Mallory. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Mallory jest poważnie struta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i szybko wydobrzeje. Trzymam Kciuki. Trzymajcie się jakoś.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Silver Power
|
No kiepsko to wygląda
Wg lekarzy to musiała być chemia ( jakaś trutka, leki....diabli wiedzą co ) Wskaźniki wątroby 5- krotnie przekroczone. Trzymajcie za sunie kciuki. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
Oj... trzymamy kciuki za sunie!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wilczy Duch
|
Trzymamy! I za Was też, w końcu to i dla Was bardzo trudne, rozumiem to doskonale. Trzymajcie się i oby wszystko się ułożyło!!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Trzymamy! Bedzie dobrze, bo przeciez to wilczak. My zatrucie przerabialismy w tamtym roku po majowce - padlo jednoczesnie na 3 psy (Balroga, Eligo i Ali) ze wskazaniem na zatrucie pestycydami. Ali nie dawali zadnych szans, a teraz nie ma sladu, ze jedna lapa byla juz na tamtej stronie...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
love and terror
|
Wyjdzie z tego
Trzymamy kciuki |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Distinguished Member
|
Jestem pewna, ze będzie dobrze, wilczaki to twarde sztuki...
|
|
|
|
![]() |
|
|