![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam wszystkich, jestem tu nowa, przyszłam z dogo
![]() W nowodworskim schronisku niedaleko Lublina żyje sobie taki oto dość młody pies: ![]() ![]() i tu pojawia się pytanie - wolontariuszce skojarzył się on z wilczakiem, czy to możliwe, żeby pies miał coś z CV czy to po prostu mix husky/ONek? więc przyszłam spytać specjalistów. co o nim sądzicie? ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
dorzucam świeże foty, (ile może być w jednym poście?
![]() ![]() potwornie zakłaczony... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]()
widzę, że wszyscy zaglądają ale nikt nie pisze... no, oprócz jednego pw
![]() cóż, doklejam nowe info: Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Co tu pisać?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
dziękuję za odzew. w najbliższym czasie postaramy się burą wyjąć z kojca i sprawdzić ten jej charakterek...
![]() zdumiewające i smutne zarazem jest to, że pojawia się coraz więcej psiaków w typie CV do adopcji... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Byłyśmy ostatnio w schronie. Kierownik stwierdził, że wilczakowata suka pojechała do nowego domu a ta, której porobiliśmy zdjęcia to już inny egzemplarz, ale czy ja wiem?
![]() Wstawię zdjęcia dla porównania z 17.10.2009. Co prawda panna z boksu wyjść nie chciała, ale sobie trochę pogadałyśmy przez kraty. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z kolegą malamutem. ![]() Nie wiem co mam z nią zrobić... Przecież to taka fajna, oryginalna suka, w stosunku do samców jest OK, suki ogólnie trochę tłucze, ale bez przesady, jak to w schronie - raz na jakiś czas musi przypomnieć kto rządzi ![]() No i jak dla mnie to jest ta sama suka, której zdjęcia wklejałam z maju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
co ona na tym tylku, siersci nie ma?
|
![]() |
![]() |
![]() |