|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | #1 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2010 Location: podkarpacie 
				 | 

Witam. 19-20 lutego odbędzie się w Rzeszowie międzynarodowa wystawa psów. Czy ktoś z Was się wybiera ze swoim CV? Zna ktoś pana sędziego-Roberto Schilla? | 
|  |   | 
|  | #2 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 | 

Z tego co mi wiadomo, będzie duużo Galicyjskich  Niestety sędzia jest mi całkowicie obcy. | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2010 Location: Lublin 
				 | 

Chyba wszystkie polskie? Trzeba kombinowac gut aparat  Aż strach, taki najazd na Rzeszów będzie!!! A czy będzie zdobyty to się okaże :P Siostrzyczki szykujcie się, idziemy na wojnę! 
				__________________ Pierwszy cios musi być mocny... zaoszczędzi ci to wielu następnych.   Last edited by Z LASÓW LOTHLORIEN; 17-01-2011 at 14:16. | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 | 

Aparat będzie,fotograf też!!!  Ale się będzie działo hi hi.Już doczekać się nie mogę !!!
		 | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 | 

Rzeszowskie wystawy są bardzo fajne Bawcie się dobrze, powodzenia PS a tak po za tematem, Rzeszów w tym roku ma nową wystawę- dla I grupy, bodajże w maju. 
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Junior Member | 

Tak wystawa majowa ma miejsce dzień wcześniej niz Krośnieńska i dla I grupy 14.05

__________________ gryzły jak aligatory, szczekały jak suchotnicy | 
|  |   | 
|  | #7 | |
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 | Quote: 

__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | |
|  |   | 
|  | #8 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 | 

O rany...i Rzeszów lubię i Krosno..
		 | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Junior Member | 

w Krośnie 14.05 jesli sie nic nie zmieniło ogary i gończaki , a 15.05 krajówka.Ale jak na razie do zobaczenia w rzeszy    
|  |   | 
|  | #10 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2010 Location: Rzeszów 
				 | 

No i jesteśmy zgłoszeni  Sia a ty się zgłosiłaś? z moich obliczeń wychodzi że to ta sama klasa by była   | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Junior Member Join Date: Nov 2005 
				 | 

Ja na wystawie również się pojawię w niedziele. Oczywiście nie z Frajerem, ale z moim nowym psiakiem. Postaram się dotrzeć do ringu wilczaków.
		 | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2010 Location: podkarpacie 
				 | 

Ja już nie mogę się doczekać I jeśli ktoś ma ochotę to oczywiście zapraszamy na gorącą kawę jesze bardziej na wschód. | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 | 

Czy wiecie już o ktorej godz będziemy wchodzić na ring???
		 | 
|  |   | 
|  | #14 | 
				 | 

I zakończył się wyczerpujący dzień dla szczeniaczków.... Aby uchylić rąbka tajemnicy mogę skomentować: ODWRACAMY TABELE - JESTESMY NA CZELE! Zabawy i śmiechu było co nie miara, jestem dumna z "pierwszego razu" Zirki. Była naprawdę dzielna, choć dźwięki, kolory i ogrom psiaków z właścicielami był mega-stresujący (głównie dla tych drugich). Wspaniale było spotkać siostry i dobrych znajomych wilczakowego świata. Pozdrowienia dla wilczej rodzinki, Bidona i Vigo, który był nieporównywalnym kompanem "zabaw" 
				__________________ Pierwszy cios musi być mocny... zaoszczędzi ci to wielu następnych.   Last edited by Z LASÓW LOTHLORIEN; 20-02-2011 at 20:28. | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 | 

Halllooo, halllooo - jak tam Rzeszów???? | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Junior Member | 

O tak Vigo ma ,,ten'' wigor  
|  |   | 
|  | #17 | 
				 | 

Ej, pochwalcie się jak wyniki??!!??  
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|  |   | 
|  | #18 | 
				 | 

Już poprawiłam ;P ja i tak mówię na niego Sajgon  
				__________________ Pierwszy cios musi być mocny... zaoszczędzi ci to wielu następnych.   | 
|  |   | 
|  | #19 | 
| Junior Member | 

E tam , byle młode traumy nie miały 
|  |   | 
|  | #20 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2003 Location: Warszawa i okolice 
				 | 

Wyniki IV Międzynarodowej WPR RZESZÓW 20.02.2011 s. Roberto Schill Rumunia Psy Klasa młodzieży SAJGON Gorthan, doskonała Zw.Młodz. Naj.Junior WANDAL Cwany Wilk, doskonała, lok 2 WÓDZ Cwany wilk, bardzo dobra Klasa pośrednia DECLAN Wilk z Polskiego Dworu, doskonała, CWC, CACIB, NPwR Klasa otwarta BALOUN Galicyjski Wilk, bez oceny Klasa championów ARES Karpatská svorka nb CZAMBOR z Vlciho Dubu doskonała, CWC, res CACIB Suki Klasa szczeniąt C.K. Galicyjski Wilk, wyb.obiecująca Naj.Szczenie CYMBARKA Galicyjski Wilk, bez oceny CZAKRAM Galicyjski Wilk, wyb.obiecująca lok 3 CZARNA DAMA Galicyjski Wilk, wyb.obiecująca lok 2 Klasa pośrednia DERVLA Wilk z Polskiego Dworu, doskonała DORREN Wilk z Polskiego Dworu, doskonała, CWC, res.CACIB Klasa otwarta CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu, doskonała, CWC, CACIB, NSwR, BOB . Konkurencje grupowe PARA HODOWLANA: lokata 1 DECLAN & CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu GRUPA HODOWLANA: lokata 4 hodowla Wilk z Polskiego Dworu 
				__________________ www.vlcak.pl | 
|  |   | 
|  | 
| 
 | 
 |