Thread: wredota ludzka
View Single Post
Old 20-04-2007, 15:08   #14
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by leśniczyna
mam jeszcze jedno pytanie - moze mi poradzicie?

Skoro jest chora i okaże się, że nic się nie da z tym zrobić, to chciałabym ją wysterylizować - czy ktoś zna specjalistę, najlepiej z Trójmiasta, ew. Warszawa, metodą spray-hook? (pozostawiający maleńką bliznę).
Pozdrawiam
idz na Dogomanie i w dziale "Weterynaria" poszukaj albo zadaj pytanie. Na pewno cos Ci poradza
BTW moja sp Giga byla sterylizowana wlasnie przez dr Garncarza i to co jej zostalo po sterylce ciezko bylo nawet blizna nazwac.. artyzm po prostu !
Generalnie ja bym nie zwracala az tak duzej uwagi na blizne bo to jedna kreska na brzuszku i w sumie tego i tak nie widac (w koncu ile czasu sucz spedza do gory kolami?) a z praktycznego punktu widzenia im dluzsze ciecie tym lawtiej wetowi operowac w srodku aby wszytko ladnie wyjac, wyciac i potem pozaszywac. Jakie sa inne przeslanki (poza estetycznymi, ktore jakos srednio do mnie trafiaja:P) do robienia wlasnie takiego zabiegu? Tzn w ten sposob?

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote