Quote:
Originally Posted by wolfin
ale Gosiu spokojne, a jak ja w grudniowej CAC wystawe zrobilam? sedzia machnal reka to ja z Harka i...reszta za nami biegnacych psow wybieglam z glownego ringu, a sedzia za nami z krzykiem "Pleas stop and back" 
|
Wiesz, ja tez w ringu koncentruje sie glownie na psie i nie raz przeoczylam takie machniecie reka... Ale Marzene sedzia doslownie PROSIL, aby poszla do finalow...
Quote:
Originally Posted by igienator
I do zobaczenia na jakiejś wystawie w kraju 
|
Oj, tak... juz niedlugo...

A....przyszly tydzien Przemek bedzie w Lodzi/Pabianicach/Lasku - pewnie z jakims Burym... Bedzie mial (wyjatkowo) duzo czasu, wiec jakbyscie mieli wolne to...
Quote:
Originally Posted by igienator
A teraz łykamy aspirynkę i powtarzamy przed dzisiejszym egzaminem co to go mam za 3 godziny  *kaszlu kaszlu*
|
I udalo sie wszystko wykaszlec?
Quote:
Originally Posted by Konrad:)
Trenczyn dla turystów
|
UWIELBIAM te Wasze opisy... teraz widze, ze potrzebuje jeszcze jeden wypad do Trenczyna... tym razem na spokojnie, aby nadrobic zaleglosci w zwiedzaniu...

Dobry nocleg juz mamy, wiec pewnie kolejna szansa bedzie przy okazji biegu wytrzymalosciowego...
Quote:
Bardziej przypominał nietoperza niż wilczaka. 
|
No bez przesady...

Predzej "wilczaka w letniej szacie"...
Quote:
Jadąc na wystawę wiedzieliśmy,że będziemy "robić za tło", ale wcale nas to nie zniechęciło. 
|
Taaaaak.... druga lokata w stawce 3 psow w zdecydowanie najmocniejszej klasie tej wystawy to rzeczywiscie robienie za tlo...

Akurat z mlodziezy kazdy pies moglby byc spokojnie zwycziezca (jesli chodzi o eksterier)...
Quote:
MUSZĘ jeszce wspomnieć o występie Krzyśka. W finałach dostał do garści Balroga - starał się jak mógł i obiecał, że następnym razem przegoni wszystkie psy biegnące przed nim i ustawi się od razu przy tabliczce z numerem 1. 
|

Oj, tak - Krzyskowi naleza sie nie tylko podziekowania, ale i brawa... Bo Balrog rzeczywiscie pomyslal sobie, ze na podium idzie najszybszy wilczak....
Ale chcialabym podziekowac tez Tobie, ze nie pozwalalas Balrogowi zaprezentowac pelnego repertuaru o nazwie "Wycia i jeki wydawane z celu przywolania reszty stada"...